Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
Teasüti
üzenetére
Nyilván nem te voltál ott, és nem te nyomtad meg, tehát sem megértened, sem elfogadnod nem kell ezt, nekem épp elég, hogy nekem nem felelt meg, és visszavittem.
Van akinek sok pénz, van akinek nem, én évekkel ezelőtt a 4 db contiért 180 ezret adtam, és a minimum elvárás annyi volt, hogy azonos dot és max 1 éves legyen, elég nyögve nyelős lett, és kb 1.5 hónapig kerestem olyan céget, akik tudtak szerezni négy egyformát, még külföldről se ment.
Hogy mások milyen autóval, és milyen gumikkal közlekednek, az a mások dolga, akinek a 3mm-es 10 éves gumi is jó, az az ő baja, én azt az alkatrészt is kicserélem, ami épp akkor hibátlan, csak nem akarok várni amíg elkopik, tönkremegy, de ez belső késztetés, és akinek nincsenek ilyen igányei, az sohasem fogja mindezt megérteni, tőled se várom el, hogy megtedd!
Én sokmindenhez másképp állok hozzá, mint az átlag, pláne mint az átlag alattiak, a kifizetett pénzemért meg legalább annyit hadd várjak el, hogy egyforma a négy gumi.
Egyébként ha olvastad és értlemezet, ott volt, a gumis, mint szakember is megnézte, ő is tapasztalta azt, amit én, és azt mondta, nem egyforma a négy gumi, vigyem vissza.Nem azért történt így, mert érdekelt a statisztika, ha kell, én egy 5 milliós autóra szívfájdalom nélkül ráköltök 3 milliót, majd 2 hónap múlva eladom 5 millióért, ha úgy tartja kedvem, nem is szoktam használt autókkal jó üzletet kötni, mert mindig egy vagon papír, számla, rewngeteg garis alkatrész, pontosan vezetett szervizfüzet, és a világ másik végére útra kész állapot várja a vevőt, rendszerint úgy adom el az autóimat, hogy nem is alkudnak belőle, de ez is hadd legyen az én bajom, én ettől alszom nyugodtan. Az elmúlt 15 évben eladtam 5 autót, ebből 4 emberrel a mai napig beszélünk.
Más meg hadd járjon csak kopott gumikkal, kirohadt oldalával, lekopott fékkel. Mindössze annyit kérek csak, ne pont mögöttem akarjon padlóféket nyomni a kirepedt fékcsővel, meg velem szemben kanyarodni a fél éve kopogó gömbfejével.
Amúgy halkan írom, felőlem mások azt csinálnak amit akarnak, én nem nagyon soktam sem megítélni, sem elítélni másokat, és boldog vagyok enélkül is..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest