- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
-
LOGOUT
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
válasz
Kornel #47286 üzenetére
Csak tapasztalatmegosztas
ha nekunk is lesz Ionig, az egyetlen biztos pont, hogy negyevszakos megy ra es ez a negyes van kalapban. Vredestein egyertelmu valasztas lenne a Quatrac 5 utan, kiegyensulyozott a teljesitmenye minden teren. GY tetszik, de nem tudom kell-e ennyire telies. CC2 johet, ha kicsit a teli tulajdonsagait javitjak, ez ugyis sokaig megtartos auto lesz, ha 5 evet kibir a gumi, jok vagyunk. Dunlop nekem azert is kerdojel, mert az Elantran a dot18-as blueresponse kezd hulyen viselkedni, mintha ki lenne kemenyedve es kicsit ugy csuszik, de lehet a futomu se 100%, ezert nem fognam egyertelmuen a gumira.
Aztan lehet az arat es futasteljesitmenyt is figyelembe veve alakul meg a sorrend, szerintem ebbol a negyesbol igazan rosszat nem lehet venni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Nintendo Switch 2
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sorozatok
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged