- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
M^xx
aktív tag
válasz
Szatesz. #3149 üzenetére
Köszönöm a válaszokat srácok, lehet rosszul döntöttem, de előbb cselekedtem minthogy gondolkodtam volna. Aprón múlthéten (szombaton) meghirdettem a két kártyát és az nap megvolt rá mindkét vevő nem akartam nekik azt mondani, hogy mégsem adom el a kártyákat.
Nagyon meg voltam elégedve a cf rendszerrel, de az újdonság varázsa rabul ejtett.
Asus GTX 670 DCII sima és Asus GTX 670 DCII Top között csak órajel különbségek vannak, ugye ? Csak mivel nincs raktáron a top változat, érdemes arra várnom ? SLI milyen amúgy, skálázódik úgy mint a CF ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest