Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
nesh_019
üzenetére
Én nem mondanám annyira pénzéhesnek a Rockstar-t. Nézz egy kicsit a dolgok mögé. Vegyük akkor hogy 2020 óta fejlesztik. Nem 1-2 ember fejleszti, rengeteg. Bérük, nem kevés havonta. Aztán minden más költség, szintén rengeteg pénz, reklámok, stb... majd minden rengeteg pénz. Utána a sok éveken át való online tartalom frissítések stb... azt is fejleszteni, stb... nem olcsó.
Legyen 100 dolcsi, megérdemlik. Inkább ez mint egy hulladék játék 50-70 dolcsiért.
A másik, hogy nálunk lehet azt mondja az ember, meg pár országba, hogy jajj, 100 dolcsi sok. Csak nézzük azt, hogy a világon sok országba ez a pénz kb semmi.
-
Plata
félisten
válasz
nesh_019
üzenetére
Én úgy gondolom nem lesz oylan drága,mert a lényeg majd úgyis az online lesz.
Abból jön majd a nagyon sok pénz.
Ott majd lesz dögivel vásárolni való.
A GTA V-nél is inkább az Online rész az ami sok pénzt hozott szerintem.
Csak ne hogy úgy csinálják mint most WG,új lootbox rendszer jött,ha tutira meg akarod szerezni az OP cuccot költs a játékra kb 300 ezer forintot és a tied lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest