Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
uborkaszezon van
Mivel decemberben jött egy """ nagy """" update a GTA-ba ( két nap , inkább két este kimaxoltam) így nemhiszem hogy bármi jönne most. Red Dead Onlineban van csendesség, én oda várok most valami szintén idézőjeles "nagy" dolgot. De már lemondtam róla hogy bármi komolyabb dolog jöjjön oda. GTA-ba most amugysem beszélhetünk ( szerintem) 6-ról amíg a Enhanced & Expanded megjelenése van kilátásban. Akörül viszont nagy a csendesség. Ugye ez az új konzolokra bővített és kiemelt kiadás. Akörül lehetnek majd érdekességek. Meg én arra számítok hogy abban debütált dolgok majd a PC-verzióba jönnek patchként. Viszon annyi csalódás ért mostanság rockstar fronotn hogy lehet ez az EE verzió is egy nagy átb*szás és pénzlehúzás lesz. Ne így legyen és dobjanak valami nagyot ahogy azt a dicső multukban szokták
Új hozzászólás Aktív témák
- Guitar Hero World Tour Xbox 360 gitár controller
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO YOGA 7I 2in1 ! OLED ! / INTEL Ultra 5 125H / 3 év garancia + ajándék ceruza
- Új állapotú Meta Quest 3 128GB 1 év cseregaranciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest