- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
GRAND THEFT AUTO V - XBOX360
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
van boxod ?
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
a játékom megvan, csak a gépem már nincs

-
törölt tag
Készüljetek, hétvégén szülinapi buli!
-
törölt tag
van a PHHU ami itteni játékosoknak van, vagy én ezen kívül a GPEC ( GTA Place Elite Crew)-ben voltam benne. De azt nem tudom oda lehet e csatlakozni. a PHHU-ba lehet. van pár konzolos is.
-
törölt tag
-
törölt tag
Nekem nem volt gondom a modder/hacker bandával sosem, mert ha megláttam egyet akkor sessiont váltottam. Olvastam valmai rémhirt hogy most MINDEN platformon megsokasodtak a csíter modder hekker emberek. Amugy a Heists még kijött rá, de azóta semmi komolyabb, csak minimál javítások. Nincs Freemode, lowrider, yacht meg ilyenek. Full pontosan nem tudom de az említésre méltó utolsó DLC ami nem csak kocsit vagy ruhát tartalmazott hanem valódi tartalmat is az szerintem a Heists volt. Ha ez megfelel neked, plusz autóversenyek,deathmatcek, és jó társasággal a free roam barangolások, szórakozás, akkor megéri. Vegyél egy egy hónaposat 2 ezer forintért és próbáld ki. nekme kéne még 1db achievement hogy az összes meglegyen 360-on, ha gondolod összehozhatjuk. Én már PC-n tolom de megvan még az xbox is.
És még annyi hogy erre a generációra ( xbox360+ ps3 ) adtak el a legtöbb GTA-t, így játékos mindig van.
-
-
törölt tag
válasz
Formaster
üzenetére
JA ez az ide oda ez téynleg zavaró. Egyébként én úgy tudom nincsen szerver a GTA-ban, hanem mindig egy adott játékos a HOST. Lehet az internet kapcsolatoddal volt valami, ugyanis ping alapján tesz össze a játék másokkal.
A grafikáról annyit hogy én elégedett vagyok a 360-a,l ha azt nézzük milyen idős a gép. Viszont akár milyen fasza monitoron játszom, a plazma TV_m színeinek a nyomába sem ér egyik sem. Részletesebb, de fakóbb.
Most vittem át a karakteremet, és hát a feje is emberibb lett

Mindenesetre azért vagy 1000 órát beletoltam a 360 változatba és azt kell mondjam nagyon jó játék lett, az apró idegesítő dolgokat leszámítva.
-
törölt tag
Az Xbox 360 gyorsítótárának törlése
HA valakit esetleg kidobál az online, ezzel próbálkozhat!
-
törölt tag
Na mi a helyzet? Kéne pár headsetes ember heistsezni

-
törölt tag
Jövőhéten visszatérek. 1 honap utan

-
törölt tag
Frissült az első hozzászólás, ha valamilyen ismeretre van még igény, itt meg lehet írni: [link] én meg beszerkesztem, és frissítik a modik
-
törölt tag
Nemtudom hová lettek az xboxosok, ez a topic nemrég nyilt, mivel mindenki ki lett baszva a hős PC / steam OFF topicból.
Megpróbálhatjuk fellendíteni a topicot, én benne vagyok. készíthetünk valami frankó első-hszt is.
Heistezésbe benne vagyok, nekem is kéne ember. hányas szinten vagy? ( és hány éves ?
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- YouTube
- Le Mans Ultimate
- Mobil flották
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor 27% ÁFÁS
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4598, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest