- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
T.Peter
őstag
válasz
Gebriel #1400 üzenetére
Így már értem.
#1406 Gebriel: Elképesztő, hogy mi mindent megvalósítottak a rockstarosok.
#1407 janeko: Pontosan. Ugyanez a véleményem nekem is. Egyre jobban várom.
#1415 Romvr: Gondolom lehet tisztességesen is játszani. Nem lopsz autót, hanem veszel, vagy például a vezetés, hogy nem mész át az összes piroson.
"Olyat lehet hogy feljelentem a rendőröket rendőri brutalitásért?" Ez nagyon nagy volt
#1420 Romvr: Erre a hszre is vonatkozik az előbbi mondatom.
#1416 janeko: Ez a társkereső is nagy ötlet, de még vannak ilyenek, pl tv-zni lehet otthon, csomó műsorral, aztán lehet a netkávézókban netezni. Mondjuk hogy milyen oldalakat tettek be, azt nem tudom, de maga az ötlet, hogy egy játékban netezel, óriási, mint a tv-zés a játékban.Amúgy a rádiókban a műsorok is jók lehetnek. Biztos van poénok órája, vagy valami. Ebben a videóban, amikor kiírja, hogy lol, the radio, mi megy.
Kész ez a játék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest