- Alulfeszelés presetek tesztelése és százalékos eltérés a gyári presethez képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- bobalazs: Alulfeszelés presetek tesztelése és százalékos eltérés a gyári presethez képest
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sti10p
senior tag
Hát én a grafikától nem rogytam be, de nem rossz, bár az árnyékok elég gagyin néznek ki, olyan szemcsés vagy milyen és néha kicsit villódzik ami meg egy bug lehet, másnál is ilyen?
Nállam kb. fél óra játék után el kezd swappolni a vinyó és iszonyat beszaggat a játék tölle, meg főleg az átvezetőkben akad be több másodpercre...
Ja, amúgy ezen a konfigon nyomom: E5200, 2GB RAM, 9800GT 512MB, minden a maxra húzva!Amúgy bejövős, de szerintem a Vice City hangulatával nem ér föl. Ott néha csak autókáztam a tengerparti naplementében, meg stunt-olgattam csak úgy, de itt nem érzek olyan függőséget, meg a zene se jön be annyira...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hegesztés topic
- Milyen TV-t vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- Mini LCD panellel szerelt CPU-hűtővel adott magáról életjelet a Gamdias
- Riasztó topik
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest