- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ldave: New Game Blitz - 2026
Aktív témák
-
dj.saabe
aktív tag
hát ja a másik nickemel kb lenne vagy 700 és kb 100 napja regeltem.
-
illusiON
őstag
télleg :D mindig elfelejtem hogy uj nicked van, és csak ujonc vagy :D nekem meg van 800 fölött asszem és még mindig csak fanatikus vok mert alig 120 napja regeltem...
-
dj.saabe
aktív tag
nembaj az amúgy mostmár nemcsak a hsz számit hanem a regelés óta eltelt idő is. mertt pl nekm most avn 120 vagy manyi és még mindig ujjonc vagyok.
-
illusiON
őstag
jah ezt is akartam csak nem tuttam a topic pontos cimét :D na megy?
-
dj.saabe
aktív tag
hy
ajánlom figyelmedbe ezt a topicot ide kivan fejtve a téma többféle megoldás is.
[L]http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=82449&arc=f[/L] -
illusiON
őstag
az újonc-ból lelkes újonc lesz az 54-edik (asszem :D) hsz-ed (hozzászólásod) után. a problémára a válasz: adott a dff. és a txd. fájl... leszeded az imgtool-nevü progit (gta.destgames.hu, gta-action.com stb.) azzal megnyitod a gta3 models mappájában lévő gta3.img (vagy vmi iesmi) nevü fájlt... bead egy csomó szart, ha ez megvan akkor nyomj f2-t és ird be azt PL.! hogy kuruma.dff (ami a letöltöttcsomagban van dff, annak a nevét ird be!) ha megtalálta nyomj delete-t, és akkor commandsadd (vagy ctrl+a) és kikeresed a !kicsomagolt! kuruma.dff nevü fájlt, és hozzáadod a fájl kijelölésével. utána a models mappában lévő txd.img (vagy vmi ilyesmi) nevü fájlt nyisd meg, szal a gta3.img melletti másik img-t, és f2-vel keresd ki a kuruma.txd nevü fájlt, töröld ki utána pedig add az archívumhoz ctrl+a vagy commandsadd-dal a kuruma.txd-t, amit leszedtél... ennyi. ha így tetted fel mennie kell! amugy meg ha igy csinálod akkor az egész gta3 mappáról szedd le az irásvédettséget! tudod jobb egér tulajdonságok és irásvédettség kihúz!
ha iogy se jó, akkor más 5letem 1enlőre nincs! -
Jinghis33
csendes tag
már unom a gta 3-at.Már azon voltam,hogy új kocsikat hozok le a netről.Letőltöttem néhányat,és az eredmény a következő lett.Mikor behozom a mentést,akkor a betöltés 3/4-énél lefagy (XP-m van).A hozzászólásokat várom.
;].Még valami az újonc szó a nevem alatt mikor változik át taggá.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Nitro V 16 AI ANV16-42 16" FHD+ IPS Ryzen 7 260 RTX 5060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Panasonic Lumix G9II váz
- Nintendo Switch Kollekció
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433FN - i7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Nvidia I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Eladó Apple iPhone 12 64GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest