Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
Köszi! Reagálj rá, ha szeretnél, vagy ha nem, akkor pls hagyj fel a coll off lenézésével. Nem kell szeretni, de még érteni sem, hogy mások mit szeretnek rajta. De ez esetben ne is állíts róla valótlanságokat.
direkt nem írtam rá semmit, részemről én befejeztem, de ha nagyon akarod, akkor tessék!
Engem nem érdekel, ki szereti és ki nem! Én attól szoktam begurulni, amikor azt mondják, h a Coll: OFF a profiknak való és a Coll: ON, vagy FORWARD a noob-oknak!
Na ez az amire ugrok és teljesen irreális! ' profi +tud előzni Coll: ON, vagy FORWARD-ban is! Az olyan noob-ok viszont, akik erre reális körülmények között képtelenek, na azok szeretik (és követelik) a Coll: OFF-ot!

Nem állítok róla valótlanságot!
A Coll: OFF a kezdőknek való, mégpedig azért, mert nem árt, ha megszokják előbb a +felelő magatartást a pályán és +szokják, h nem azt csinálnak, amit akarnak! Max. utánna másszanak fel online nem Coll: OFF-os szeróra!
Na akkor menjünk szépen, sorjában!

Akkor most egyszerűen próbálom:
A gyengébbek (hülyébbek) kedvéért gondolom!
Én sajnos azok közé tartozom, nem tagadom! 
A coll off verseny. Különböző emberek, különböző eszközökkel harcolnak egymással és annak megfelelően, hogy ki a gyorsabb helyezéseket kapnak.
A Coll: OFF nem verseny!
Különböző emberek, különböző eszközökkel harcolnak egymással. Ez igaz, de kormány ellen már eleve esélytelen a többi versenyző! Erről már írtam eleget "előnytelen előny" a kormányosoknak a többi vezérlőeszközt használókkal szemben! Nem fejtem már ki bővebben, mert ez tény!
....és annak megfelelően, hogy ki a gyorsabb helyezéseket kapnak.
Mivel eredendően nem lehetek gyorsabb a kormányosoknál, csak lassabb, ez már nem igaz!
A gyorsaságod attól függ milyen vezérlővel játszol, tehát nem a gyorsaságodnak megfelelően kapod a helyezést, hanem a vezérlőeszközödnek megfelelően, mert attól függ, h milyen gyors vagy!
A coll off-ban nincs ellenfél? Akkor ki az aki, ha nem vagyok elég gyors, elveri az arcomat és megelőz? Nem is értem, hogy lehet ezt megkérdőjelezni.
Az, aki jobban ismeri az adott pályát és autót! Jobban tudja, hol mennyire kell fékezni, gázt adni, vagy kanyarodni, stb....!Miért csinálhatok akármit coll offban? Képtelenség nyerni, hogyha nem versenyzem pontosan.
Azért, mert a viselkedésed nem befolyásolja az előtted, melletted, mögötted, vagy veled párhuzamosan haladót! Csak saját magaddal tudsz kitolni, ha nem "haladsz" (szándékosan nem írtam a verseny szót) pontosan! Minél pontosabban kell haladni, ebben igazad van, mert aki (és itt visszautalok saját magamra amit írtam) jobban ismeri a pályát, az kihasználja a legapróbb hibádat is!
Nincs verseny, ebben igazad van!
Valóban nem úgy előzök coll off-ban, mint forwardon, ezért ha így jobb, akkor vezessünk be egy új fogalmat a coll off-os előzésre: átmenés.
Na most kérlek, hogy ezt jól olvasd el, mert itt írom le, hogy miért van a két mód egy nehézségi szinten!
Coll forward-ban előzni nehezebb, de annak aki elől van, könnyebb maga mögött tartania a másikat.
Coll off-ban az átmenés könnyebb, de annak, aki elől van, nehezebb maga mögött tartania a másikat (csak a tempójával tudja).
Vagyis azzal indokolni a coll off semmisségét, hogy az átmenés könnyebb, nem reális, mert a verseny mindkét szereplőjét kell figyelni (támadó, védekező).
A coll forward azért nehéz, mert nehéz előzni, a coll off meg azért, mert nehéz védekezni.
Engem egyáltalán nem tud elfárasztani a Coll: OFF, csak az idegesít baromira, h amikor átmegyünk 1máson! Ill. ez még annyira nem is gáz, hanem az amikor valakivel (a te szóhasználatoddal élve egyenrangú értsd: képességű) játékossal 1másban haladunk mondjuk 2 körön keresztül! Nem látom hol az én autóm vége és hol az övé és így tuti elszúrom a kanyart! Közeli hátsó nézetből játszom!Térjünk át a tanulásra. Azt írod, hogy mit érsz azzal, ha a kormányosok ellépnek a fenébe. Már írtam korábban, hogy a coll off összerendezi a mezőnyt, vagyis mindenki a saját szintjével küzd (ha nincs ilyen ellenfél, le kell lépni), amiből nagyon sokat lehet tanulni.
Plusz a coll off azért jó a tanulásra, mert ha az ellenfeleddel nagyon közel haladtok és érkezik egy kanyar, akkor mindketten a saját tempótokban és a korábbi tapasztalatoknak megfelelően veszitek azt be (mivel nem zavarjátok egymást). Ez coll forwardon nem következik be, mert az elől lévő védekezés miatt, a hátul lévő a támadás miatt nem a saját normális kanyarbevételt hajta végre.
Visszatérve az eredeti szituációra, ha látod, hogy a társad megelőzött az adott kanyarban (anélkül, hogy hibát vétettél volna), akkor tudod, hogy azt a kanyart jobban is lehetne venni és a következő körben, akár el is lesheted, hogy hogyan csinálja a másik.
Ezt +tudod tenni "Spectate" módban is, hiszen tudod, h azt az adott helyzetet (most 11111111, h kanyar, vagy valami más) te hogy szoktad megoldani és ehhez képest az éppen +figyelt személy hogy oldja +!Tessék, teljes mértékben objektív voltam. Ezek tények. Ha valamivel nem értesz egyet, kérlek normális érvvel védd a saját álláspontod és ne azzal, hogy "a coll off nem verseny", mert ez nem érv, ez egy személyes vélemény, amit nem tudsz alátámasztani.
Amennyiben még mindig nem támasztottam alá, nagyon sajnálom a dolgot, de ez van! A Coll: OFF nem verseny! Kezdőknek való, a pályán való viselkedés +tanulására, és arra, h majd a későbbiekben tudjon haladni a többiekkel!
Szubjektív rész:
Coll Forward nehézsége: előzni nehéz, oda kell figyelni a többiekreColl off nehézsége: nem tudsz senkit fizikailag feltartani, csak a gyorsaságoddal; csak magadra számíthatsz (nem fog a fél mezőny kiesni az első kanyarban, valami kezdő miatt); végig a saját tempódban, határokat feszegetve lehet és kell is versenyezni (megfelelő ellenfelek mellett).
Ehhez nincs hozzáfűzni valóm, talán csak annyi, h Coll: FORWARD-on is csak figyelni kellene a jelenleginél sokkal jobban egymásra és akkor ott sem lenne annyi probléma még a kezdők jelenlétéből sem,szerintem!!!Reagálás a korábbi hsz-re:
2* 1más után pedig lehetetlen ugyanolyan kört menni
A coll off-ban pontosan erre vagy kényszerítve, ezzel elismerted, hogy a coll off nehéz és fárasztó.
Ez így van! Aki állítja, h 2 kört (pontosan milliméterről, milliméterre) ugyanúgy le tud futni az szerintem:
1. hazudik, de ha nem, akkor
2. Kérek róla videót és akkor elhiszem!
Én soha nem mentem még 2 kört ugyanúgy, erre nem is vagyok képes, bevallom őszintén, de nem is lehet! Fizikailag lehetetlen, mert pl.: (durván sarkítva) elég, ha csak egyetlen 1 porszem máshol van a pályán, mint az előző körben és máris máshol, máshogy csúszik meg az autó! Ezt még mindig állítom! Videóval tessék +cáfolni, de ha nem tudja senki +cáfolni, akkor igazam van!
Illetve azt azért írtam, hogy az ellenféltől is függ, hogy mire vagy képes, mert ha ő pont olyan gyors mint Te, akkor kénytelen vagy nagyobb tempót diktálni ahhoz, hogy nyerhess. Egy erős ellenfél olyan tempót tud kihozni belőled, amit egyébként sosem tudnál. Ez coll forward-ra is igaz, hát még coll off-ra.
Ezt te tudod, mit akartál kihozni ebből, de értem amit írsz, de! Én mindig a legnagyobb tempót diktálom a körülöttem lévőktől függetlenül! Ezt úgy értem, h igyekszem mindig a lehető leggyorsabban haladni, ami tőlem telik! Nem befolyásolja, h ki van körülöttem! "Nyerni" soha nem volt célom itt! Még Ranked-en igen! De itt már nincs tétje!A npokban jöttem rá úgymond a mindennapos jelenlét 1-ik (mert van több is) nagy hátrányára4 Az, h a jelenlévő versenyzők összetételéből már előre tudom, h kb. hol fogok a verseny végén végezni!

Remélem kielégítő volt a válaszom, bár én már ezt befejeztem! Bízok benne, h te is +érted, én mit akartam kihozni belőle! Tisztelettel: Syrius!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 16GB 512GB
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest