- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Ez most Steam hiba. Bármikor előfordulhat, de szerencsére ritkán szokott ennyire lehalni az egész.
A többi Griden belüli "lost connection" nagy valószínűséggel a játék hibája. -
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Akkor ezek szerint nem vetted észre a különbséget. Külső nézetben a kamera ennél a modnál (nem az én videóm volt az előző) mindig az autó hossztengelyéhez igazodik, mod nélkül ez úgy néz ki, hogy az autó fordul, a kamera meg "lemarad" a fordulással.
2005-ös magyar fejlesztésű játék, Cross Racing Championship 2005 beállításai között megtalálhatóak a kormányzás irányába nézés, sebességfüggő fejmozgás, gyorsulásfüggő fejmozgás, irányba nézés tompítása. Ilyesmi beállításoknak örülnék itt, a Gridben is, de szerintem soha nem lesz már update vagy patch.
A múltkori listából kimaradt a füst és por, ami egy-egy baleset esetén teljesen átlátszatlan, tehát nagyon kicsi az esély, hogy ütközés nélkül át lehessen haladni rajta. Hiába veszed lejjebb a részletességet, akkor is ugyanolyan marad, kikapcsolni nem lehet.
-
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Teli szobából nem lehet kirúgni, mert nincs visszaszámlálás, rögtön a pályát lehet csak megvétózni. Ha van legalább egy szabad hely, akkor van körülbelül 1,5-2 másodperced, hogy kiszavazd az illetőt, ha két szabad hely van, akkor is csak maximum 3 másodperc jut erre.
"ezek Steam-től függetlenül +voltak az 1-ben is!" - Ez a baj, hogy évek alatt sem sikerült a Codemastersnél kijavítani a hibát (valószínűleg csak normális szervereket kellene alátolni meg optimalizálni). Dirt 3-ban nem voltak ekkora hibák...
A kameramozgás egyáltalán nem testreszabható. 55 másodperc környékén látható, mire gondolok.
A különböző játékmódokban különböző a fizika, drift módban például a Zenvo fara alig akar megindulni a kanyarokban, sima versenyen meg bármikor becsúsztatom a kanyarba (természetesen manuális váltóval).
Agera R nem való a Tier4-be, mert egy külön állatfaj, amit Tier5-be kellett volna tenni, több autóval kiegészítve. Nagyjából már én is megtanultam kezelni, nyertem is vele versenyeket, de a gyorsulása és a végsebessége alapján nem való a Bugatti és a Pagani mellé.
-
válasz
Rendo84
üzenetére
Ha 1-2€-ért vettem volna, akkor nem bánnám, de közel 3000 Ft volt ez a teljesnek csúfolt játék, amiben több hiba van, mint egy béta verziós játékban...
Csak sorolom a hibákat, hiányosságokat:
több időt töltesz a menük nézegetésével (mire a verseny végén a számlálók lepörögnek, addigra megőszülsz), mint vezetéssel, nincs chat, a playlistes szobák nagyon primitívek, teli szobából nem lehet kirúgni, játék közben nem lehet senkit némítani, kapcsolat problémák (lost connection, ping, lag, stb.), kameramozgás egyáltalán nem testreszabható, esti pályákon alapértelmezésben semmit nem lehet látni, vagy ha feltolod a gammát a játékban, akkor a nappali pályák túl világosak (1.2 körül azért valamennyire használható), különböző játékmódokban különböző fizika, Agera R nem való a Tier4-be, 30-as szint fölött tulajdonképpen vége a fejlődésnek és még sorolhatnám.Nagyon ritka, hogy élvezem a versenyt, mert általában vagy kipördítenek a legelején, vagy "Lost connection" üzenettel kidob a szobából.
-
Ti be tudtok az online részre jelentkezni? Én rányomtam, de csak tölt és tölt már percek óta.
Steam újraindítás megoldotta... -
A hirdetéses és az ahhoz kapcsolódó hozzászólásokat töröltem.
Hirdetni továbbra is csak a Hardveraprón valamint a Lokálban lehet. -
Meneküljetek, ha ezt a nevet látjátok: ZAPPING 'ENZO
-

Time attack, visszaszámol, 16, 15, 14, 13, bumm bele a falba, visszatolat, balra előre, neki a falnak, tolat, balra előre, neki a falnak, disqualified, moderálva, fénykép, hozzászólás írás, lost connection, moderálva.
-
-
Ez annyira csúnya, hogy nekem már tetszik.

-
-
A Playlistről random ledobás és a verseny közbeni jó néhány másodperces megakadás másnál is jelen van, vagy az én net kapcsolatommal van gond?
-
válasz
scampolo84
üzenetére
Azt próbáltad már, hogy a játék indításakor nem Entert nyomsz a billentyűzeten, hanem Startot a gamepaden? Ha Entert nyomsz, akkor a billentyűzetet veszi elsődleges irányító eszköznek és a gamepadet be kell hozzá állítani, de ha a gamepad Start gombjával indítod, akkor jól működik és lehet a menüben is közlekedni vele.
-
válasz
FoxiestFox
üzenetére
-
Néha én is feltűnök a játékban, természetesen ugyanezen a néven. Ha van valami PH-s verseny, akkor szóljatok, szívesen jövök (T4-et még nem vállalok, mert a Merci gyakorlatilag kezelhetetlen).
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen monitort vegyek?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- OLED monitor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- További aktív témák...
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A cél előtti kanyar után majdnem beértem, de látszott, hogy ő hajtott át először a célvonalon. Az időeredmény ezt mutatja, de mégis engem hozott ki győztesnek.