- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
Külföldi oldalakon olvastam egy érdekességet. Ha valakinek van egy régebbi kormánya, mint pl. az enyém Logitech wingman formula force gp és felteszi hozzá egy "újabb" típus driver-ét pl. Logitech Formula Force EX, azzal is működik tökéletesen és az újabb játékok támogatása is megfelelő. így sikerült megoldani a problémát és a gyári 20%-os holtjátékot csökkenteni. így már teljesen okés.
Brutál jó hangulata van a game-nak.

-
LanyUs
őstag
Régóta tolom már hasonló játékokkal. Egy régi darabom van. Az első force feedback-esek egyike. Eddig nem futottam bele kompatibilitási problémába. Logitech Formula Force GP [link] Amíg megy, nem tervezem cserélni.
Már kérdezték régebben itt csak nem kapott választ [link]
x63: közben rátaláltam a rejtély megfejtésére. Annyira azért mégsem vagyok béna, hogy egy szaros menüt nem találok meg
A helyes megfogalmazás, hogy nem támogatott a kormányom. Hát igen... Lehet már nem kellene vele játszanom, de miért is nem lehetett direct input device esetén beállítani a controller special menüt
Leendő vásárlóknak pedig egy kis segítség:Supported list:
PC Wheels
Logitech G25 Racing Wheel
Logitech G27 Racing Wheel
Logitech Driving Force GT
Official Xbox 360 Wheel
Logitech MOMO Racing
Logitech Driving Force
Logitech Driving Formula Force EX
Fanatec Porsche 911 GT2
Fanatec CSR Elite
Fanatec Porsche GT3 RS V2 Wheel
Fanatec Porsche 911 Turbo S Wheel
Fanatec Porsche 911 Carrera Wheel
Thrustmasters Ferrari 430 Force Feedback Racing Wheel
Thrustmaster RGT FF Pro
Thrustmaster T500RS
Microsoft Sidewinder Force Feedback Wheelcyberkind: mi van a 2012-es Most wanted esetében? Arra emlékszem, hogy a régebbi verzió esetében volt hatalmas pofon, hogy 1 sec-el késett a kocsi reagálása a kormánymozdulathoz képest. Sajnos ekkor véget is ért számomra az nfs széria
Előző jó rész NFS U2 volt. -
LanyUs
őstag
Te jó ég!!! Az első részhez képest óriási változás, hogy nem lehet beállítani a kormány holtjátékát
. Aki az életben 1 percet is vezetett már, rögtön érzi mekkora blőd dolog van itt. Finoman tekered pár centit és tök érzéketlen. Mi ez??? Ez egy szar!!! Persze hozzá lehet szokni, de akkor is. Billentyűvel is simán mentem vele.Nem tudom belőni magamnak, hogy mekkora legyen a kormányzás holtjátéka 2013-ban egy játéknál?

Ezért adtam 5.000 Ft-ot? Legközelebb tudom mi lesz. Letölt kipróbál és ha használható megvesz. Ennyi
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Xiaomi Mi 11 Lite 6/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Leendő vásárlóknak pedig egy kis segítség:
Előző jó rész NFS U2 volt.
. Aki az életben 1 percet is vezetett már, rögtön érzi mekkora blőd dolog van itt. Finoman tekered pár centit és tök érzéketlen. Mi ez??? Ez egy szar!!! Persze hozzá lehet szokni, de akkor is. Billentyűvel is simán mentem vele.