- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
-
--Lorant--
aktív tag
Hát most mit merjek mondani
Nekem nagyon
én is megvettem az összes részt,de 2010 király volt,2011 jól ment, 2012 próbálgattam assistok nélkül ,estem keltem ....assistokkal sem éreztem tökéletesen egyszóval nem tetszett. A mostanit ahogy van assistok nélkül vettem a kezembe és láss csodát jól megy ,na annyira még nem,de mondjuk a TT-időim ott vannak a legjobb 20. Akkor még online versenyen is tudtam 2. lenni
Ha írom ,ha nem ez a rész egyenlőre nekem fexik és tetszik nagyon! -
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Sikerült megoldanom a problémámat
meg vettem a f1 2013-at és valahogy azóta nem tudok Lekattanni róla
Szegény Grid itt porosodik,pedig mennyire vártam a folytatást.... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
youtubon kaptam ezt a választ:
try in option to change region download
put to germany..i found meany servers
Akkor most hogy is van ez? -
--Lorant--
aktív tag
2hónapig nem játszottam vele,erre mikor lehetett volna rá lehetőségem ,nem megy......... na mind1 majd pár 7után megint megpróbálom . Most már van internet
csak a gépem nincs még itt.
[link] -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Akkor meg már semmit sem értek mert az még talán oké,hogy a múltkor nem talált szervert. No de,hogy ma sem
[link] ez már mindennek a teteje! Arról nem is számítva ,ha a karriert csinálom ott sem tünteti fel a nevem.....,úgy emlékszem minden futam után a Barátlistás időket láttam magam előtt és én is ott voltam,de most ott sem vagyok ott
Valakinek van e ötlete erre a problémára? -
--Lorant--
aktív tag
Én meg régiót váltottam,de semmi változás.....noha igaz 2x-ri vagy talán 3x-ri próbálkozás után feladtam. Kösz mindenkinek a választ! Legközelebb majd nem adom fel ilyen hamar.
-
--Lorant--
aktív tag
Sziasztok! Ennyire sztár játék lett ez a Grid2 vagy nálam van valami gond,hogy nem tudok csatlakozni online? Nincs elérhető szoba! Ez mi ez?

-
--Lorant--
aktív tag
Jaj ,de sok minden van itt.......volt mit utána olvasgatni
legutóbb mikor itt jártam kicsit unalmas volt ,de most egyes dolgok viccesek voltak. Szerencse,hogy nincs időm játszani.
no meg innen nem is lehet 
-
--Lorant--
aktív tag
Ömm +1 pont nem jár ugye a gyors köré? Mert az már csak hab lett volna a tortán ,hihetetlenül hangzik már az is,ha a leggyorsabb köröket is kirakja futam után ,de örülök neki
[link]
23-06-2013 08:42Úgy nyomulnák már ellenetek,de sajnos most az időm nem adja meg a lehetőséget.......,de majd ha lehull az első hó
már,ha még akkor is lesztek 
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Brian_GT
üzenetére
"2. challenge dlc-hez kötött így végeredményben alul maradok az összesítést nézve. Szóval minek törjem magam."
Akkor gyere(gyertek) csatára singlebe TIMELINE . Gondolom itt senkinek nem mérvadó az ideje,mert akik barátnak vannak jelölve azok elég laza időt mentek.... Mi a neved steamen? Jó volna ha valakinek lenne Timelinen valami ütős ideje amivel el lehet bibelődni egy ideig

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Kösz!

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
intercooler
üzenetére
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Ez én is lájkolnám,
,mert a játék a szórakozás fontosabb mint egymás piszkálása. -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Brada:D
üzenetére
Mondjuk nekem is problémáim akadtak a T3-as autókkal ott nem tudom jobb volna-e a kormány ,lehet hogy sokkal jobb(de ha visszagondolok ment a g1be a lamborgihini is billel) itt viszont faltól falig billel
T1 T2 az simán élvezem a billt,ott viszont még a pályákkal akadnak gondjaim 
Guru: és hol állítom a voice-t? steamen vagy a játékba? (de hol?)
A kormányról még csak annyi kérdés ,hogy kellene beállítani,hogy ne keljen körbetekerni teljesen fél perc mire egyik irányból a másikba érek és addig fal! Lassú volnék? F1 hez valami 70fokot használtam ,egyszerűen nem jött be Vixen fále 300fok (kb) vagy amit ti használtok Rolly ..... Pedig biztos magasabb szinten volna a kormány mint ahogy ez a G1-ben is volt.
-
--Lorant--
aktív tag
Tudna e valaki segíteni,hogy a csába kell kiszedni a mikrofon ikont,hogy ne villogjon ott nekem mikor mikrofonom sincs? kép
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Akkor a sponzor választásnál kihatással van-e a pénzre vagy mind1 milyen sponzort választasz? Felni: kihatással van-e a legnagyobb és a legkisebb közötti különbség vagy ez is csak díszlet?
-
--Lorant--
aktív tag
Srácok! Hogy állunk a szélárnyékkal? Van??? Mert az egyeshez képest nem érzek szinte semmit....Vagy csak én nem érzem?
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
GuruZone
üzenetére
úha akkor ez már komoly
pedig volt pár alkalom,hogy az idegeimmel játszadoztak és ha utolértem volna akkor halál de sosem tudtam utolérni vagy ha mégis addigra lenyugodtam
ja és kösz az útbaigazítást!
Még1 kérdés....ugye a forma1 2012 is azt méri ez vagy ott az internetkapcsolatot? Tudja valaki? -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Foxmulder89
üzenetére
Én meg azt hittem a felkiáltó jelek azok az internet kapcsolatot mérik
szóval akkor nem? És melyik szín mit jelent? Az enyém fehér szokott lenni az milyen? Gondolom nem a legjobb
ez is csak azt jelenti,hogy vétel után instaláltam és játszottam,semmit az égvilágon nem olvastam róla
(nem tudnál erről valami linket adni,hogy melyik szín mit jelent?) -
--Lorant--
aktív tag
válasz
intercooler
üzenetére
Igen és nálam se működik! valami hiányzik.....
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
intercooler
üzenetére
de letöltötted amit a videó alatt linkelt a srác? azt mondja Tested on Win8 x64 Pro and GRID 2 1.0 Steam version . nekem win7van,de a másik pedig az,ha nem tudom be kell rakni? valami fájlt?,az kihatással volna-e másik játékoknál ahol működik mint pl: f1nél ,ezért nem igazán szeretnék kísérletezni ezzel..... (alapból nekem se világít)
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
intercooler
üzenetére
Mi volna ebbe a poén? hogy a ledek nem világítanak?
-
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
intercooler
üzenetére
Ez kv@ jó kösz a linket!

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
intercooler
üzenetére
Jó a zene tetszik

-
--Lorant--
aktív tag
-
--Lorant--
aktív tag
ccccccc nem értem miért vagyok jobb billel mint kormánnyal? Sokkal lassabban megyek ha kormánnyal bíbelődöm

-
--Lorant--
aktív tag
Megjött nekem is a játék ,és egyenlőre gurultam vele egy két pályán....Mit mondjak ? tetszik! egyetlen egy gondom volna ,noha igaz most még időm sincs ,hogy próbálgassam,de Gaben ,Rolly ,Rototti Küldjetek már kormány beállítást. Privátba küldjétek legyetek szívesek ,ha jövök ne keljen vissza keresgélnem a fórumon. Előre is kösz! Sziasztok

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Erre én is az lennék
még szerencse,hogy képről nem jön le annyira mintha ott álltam volna 
-
--Lorant--
aktív tag
Hát nem tudom,de ebből a videóból is az jön le,hogy billes a játék már,ha az autó első kerekeit figyelem. Az előző verziót én is kipróbáltam kormánnyal,de nálam mint egy hajó úgy viselkedett az autó ,fel akart borulni azt az érzést nyújtotta. Igaz akkor még ratyi egy kormányom volt,de viszont f1 re megfelelt. viszont amit már akkor is ecseteltem még nagyba ment a G1 ,hogy nekem nem akármilyen billem volt,árba ratyi,de X7-es mint ami egerek nemrég jöttek fel BF3-ba hogy makró meg mit tudom én. Meg hogy az csalás.... na most ezt az X7-es billt is tekinthetnénk annak ,volt rajta 2 gomb azt hiszem amivel a bill lenyomásának gyorsaságát tudtam meghatározni. Nem tudom most mi meddig meg hogyan,de ha netalán billre kerülne a sor akkor nagy bajba leszek mert az már nincs meg

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
atya isten!!! Ezt meg honnan szedte elő ???
Bárcsak ennyien lennénk ma is Játék előtt! Gyorsan le is mentem
Mennyi régi cimbora található rajta .... -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Akkor reméljük a javítást mármint a vezethetőségre ,de azt is ugye csak akkor ha a codemasters fórumon sokan sírnak........ ez így volt eddig az f1 el is, mindég mire megszoktam addigra jött egy javítás és még jobban elrontották. ez utóbbi f1 vagy 12 javítás érkezett,de már nem is emlékszem

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Hogy múlhatna már el?
itt kezdtem a pc autójátékos korszakomat A Grid 1-el az előtt még kompim sem volt nemhogy játszak
de a G1 az valami fenomenális volt éjjel nappal aztán szinte csak éjjel eleinte csak MMotorsportal 22-23:00-tól hajnali 5ig
-tunk Aztán Yaquzát is megismertem
és így szépen sorba Ted Mosby aztán jött a PH ,Ventrue,Rolly,Rototti, meg persze DugóJancsi
akinek sok szép csatát fej fej melettit köszönhetek és persze akik kimaradtak. Néha meg-megnézem amik még fenn maradtak youtubon videók amit dzsaverhavernak köszönhetünk
szép emlék marad ,ez a mostani meg szerintem sem lesz olyan,de csak azért mert nincs jó társaság,de ha van jó társaság akkor egyértelmű
remélem nem bánom meg,hogy megveszem...... -
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
intercooler
üzenetére
Na igen, ilyet csak itteni résztvevőkkel
,már kitör a frász ....,hogy nekem még nincs meg 
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Már majdnem azt hittem te a tört Steamet használod

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
gaben82
üzenetére
Szia! Még nincs meg a játék
időhiányba szenvedek! ha steames a játék akkor ott vagy a barátlistámon már év ezredek óta
azaz steames időszak óta
Majd jövök,ha betudom szerezni a játékot ne porosodjon ez a G27 ,de lehet visszaállok a Billre
azzal úgy is olyan jól tudtam "csalni"
Ha te már játszod akkor írd már meg ,hogy fekszik a kormánynak? érdekelne.... Üdv
! mentem mert vár a meló BB. -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Te Sirius b@zd meg! ha neked ENNYIRE FÁJ ha valaki jobban nyomja a billt vagy jobban tekeri a kormányt akkor SAJNÁLLAK! Az meg,hogy lecsíterezel Az megint csak a te butaságodat ,gyengeségedet , autós játékhoz való ,vezetés érzéketlenségedet bizonyítja! BSTeam is igencsak hiányzik remélem lesznek még játékban azok is akik ott játszhattak. Nem csak mint te " irigy" kutya mindent kitalálnak,csak azért ,hogy aki nála gyorsabb azokat bemocskolja.(tiszta Gyuri vagy) Kifogásolja stb. leszögezem ,nem fogom ismét a nevemet változtatni egy-két vadbarom miatt AKI az eszét játssza. Férjél el szépen itt fórumon vagy akár majd a pályán , NE szólj hozzám ,ne irkálj nekem különböző hazugságokat . Én sem keresem a társaságodat.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Sziasztok!
Idővel ,ha minden jól megy jövök én is! De még előtte be kell szereznem a próba verziót
Olvastam itt jót is rosszat is a játékról,de mielőtt mélyen a zsebembe nyúlnék ki kell próbálni ,de gondolom megveszem ,ha minden klappol (nálam ami a fő tényező az a verdák hangja
,a többit meg csak remélni tudom,hogy nem rontották el
. (( 3 év F1 kicsit sok volt)) VÉGRE ITT A GRID2 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- LG 27MK600M-B 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- SK Hynix 32GB modulok egyben (1x32GB) 3200Mhz - több db elérhető!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4185
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- NEC MultiSync V421 42" Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem nagyon
én is megvettem az összes részt,de 2010 király volt,2011 jól ment, 2012 próbálgattam assistok nélkül ,estem keltem ....assistokkal sem éreztem tökéletesen egyszóval nem tetszett. A mostanit ahogy van assistok nélkül vettem a kezembe és láss csodát jól megy ,na annyira még nem,de mondjuk a TT-időim ott vannak a legjobb 20. Akkor még online versenyen is tudtam 2. lenni
Ha írom ,ha nem ez a rész egyenlőre nekem fexik és tetszik nagyon!
meg vettem a f1 2013-at és valahogy azóta nem tudok Lekattanni róla
Szegény Grid itt porosodik,pedig mennyire vártam a folytatást.... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Valakinek van e ötlete erre a problémára?
Ez példaértékű!
már,ha még akkor is lesztek 
ilyen jó meg olyan,de valahogy a billel sokkal jobb
Ez egy alap kellene hogy legyen......
nem semmi....... Én most elvileg lakodalomba vagyok
azaz mindjárt megyek vissza,de kíváncsi lenék az esetre.......
-tunk Aztán Yaquzát is megismertem
időhiányba szenvedek! ha steames a játék akkor ott vagy a barátlistámon már év ezredek óta
azzal úgy is olyan jól tudtam "csalni"
Idővel ,ha minden jól megy jövök én is! De még előtte be kell szereznem a próba verziót