- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
--Lorant--
üzenetére
W- fel, S - le, A- balra forgatas, D- jobbra forgatas, ezeket a gombokat tudod hasznalni a garazsban.
Syrius: kozos gurulason 4-nel tobben meg nem voltunk, playlisten meg olyan 160 versenynel jarok es lvl 29, sokkal gyorsabban haladok. Mindezt munka es vizsgak mellett, nem.volt idom varni, mig osszejott tobb ismeros emberke. Most mar raerek, varom is a privat versenyeket. Ja es koszonom a gyanusitgatast, de vert mar meg Ghard, Overlock es Brian is bucira. Azt nem szeretem csak, amikor a 12 eves nemet kolykok flippereznek velem direkt.
-
Dj Sügi
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Nálam már nincs fent a játék, TIER 4-nél meguntam, 5 elején pedig le is töröltem, kormánnyal toltam, ott a pedálokkal közelíteni,távolítani lehetett, a kormány elforgatással körbefordult a kamera és valamelyik gombbal pedig fel és le is lehetett állítani. Billnél is hasonló a kiosztás, ha jól emlékszem w,a,s,d vagy a nyilak segítségével lehet forgatni a kamerát, festésnél, felni választásnál, szal ha valamit változtatsz az autón, ezen kívül sehol nem lehet.
Szerk: itt egy olyan vidi ahol lehet látni a "kamera forgatást" customizáció közben.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest