Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
Hát nem tudom,de ebből a videóból is az jön le,hogy billes a játék már,ha az autó első kerekeit figyelem. Az előző verziót én is kipróbáltam kormánnyal,de nálam mint egy hajó úgy viselkedett az autó ,fel akart borulni azt az érzést nyújtotta. Igaz akkor még ratyi egy kormányom volt,de viszont f1 re megfelelt. viszont amit már akkor is ecseteltem még nagyba ment a G1 ,hogy nekem nem akármilyen billem volt,árba ratyi,de X7-es mint ami egerek nemrég jöttek fel BF3-ba hogy makró meg mit tudom én. Meg hogy az csalás.... na most ezt az X7-es billt is tekinthetnénk annak ,volt rajta 2 gomb azt hiszem amivel a bill lenyomásának gyorsaságát tudtam meghatározni. Nem tudom most mi meddig meg hogyan,de ha netalán billre kerülne a sor akkor nagy bajba leszek mert az már nincs meg

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- Intel I5-9500T / Akciós Ár!
- AlzaPower LML-120 Monitor Light Bar 5W, 51cm, fekete
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB arany / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest