- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sets
csendes tag
válasz
Brian_GT
üzenetére
"Nézd, ez egy árkádosabb autós játék. Itt hiába van valakinek kormányszettje, nem fog előnyt élvezni vele."
Az érdekes mert én kb 1,5évet multiztam az első résszel gamepaddal és a kormányosok MINDEN körben az én LEGJOBB időimet menték pedig nem voltak azok rosszak
Persze így is meg lehetett őket verni de akkor is gáz volt. Aki annak idején velem játszott (kb 20 ember innen) az tudja miről van szó. Szerintem itt se lesz máshogy de azért reménykedem. (nekem sincs advanced settings btw) -
válasz
Brian_GT
üzenetére
Nekem mindig is fura volt ,hogy vki "jobb-gyorsabb" tudna lenni gamepad vagy billentyü használatával.
Mivel mindhármat próbáltam és egyértelmüen a kormány volt a legjobb.
Azt már az elején gondoltam,hogy kell egy "zárt " közösség ahol ezt a fajta játékot lehet játszani.
Az online játékok elinditásával szinkronban elindult a csalás is,
szóval amig van online game addig vannak-lesznek cheater-ek is.
Leülni kicsit lazitani bármelyik szép grafikáju játékkal lehet.
( pl. rFactor 2)
Viszont,ha már autóversenyzés,akkor oda odafigyelés és jó autóbeállitás szükséges.
Ez felkészüléssel jár,mind a pályát és az autót érintő felkészülés egyaránt.
Nem vagyunk egyformák,mindenki másképp kezd el játszani egy játékkal.
Én rFactor-ozom,nem rossz eredményekkel.Sok jót hallottam az elődjéről,nem próbáltam ki.
Gondoltam hátha majd ezt...
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight - 2 év iCentre garancia!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4379, 100% Akkumulá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Persze így is meg lehetett őket verni de akkor is gáz volt. Aki annak idején velem játszott (kb 20 ember innen) az tudja miről van szó. Szerintem itt se lesz máshogy de azért reménykedem. (nekem sincs advanced settings btw)