Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Persze én nem mondtam, hogy nincs úgy előnye. túl kicsi részt ragadtál ki a kommentemből

Én is tudom aki nagyon jól ment vele az persze a manuális váltó miatt is nagyon durva köröket tudott összerakni.
Én csak egy általános dolgot írtam annak aki kérdezte, mit lehet tudni irányítás terén.Én is végigtoltam itteniekkel, név alapján nem ugrasz be de lehet játék alatt más neved volt.
Amúgy üdv Syrius és Kpal!!! Örülök, hogy kezdenek szállingózni a grid 2es topicba a régi jó kis versenytársak. Megvettétek ti is???
Jozsi252: Borderlands 2-ból kiindulva, nekem ott is steamen belül kellett megadnom a kódot, gyanítom az összes steames játéknál magában a steamben adod meg. Még nem tudtam kipróbálni itt is, mert drága steam közli ,, nem rakhatod fel, mert csak holnap jelenik meg" - vágom agyon
Itt a doboz a kezemben és nem tudok játszani. ÁÁÁÁÁ 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, 1 év garancia - 7200-6600 MBs - Eladó!
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- Samsung Galaxy S23 128GB,Használt,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- MacBook Pro 16 2021, M1 Max , 64 GB RAM, 24 core GPU, 512GB SSD, Silver 27% Áfás (0382AR)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest