Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sets
csendes tag
válasz
Brian_GT
üzenetére
"Nézd, ez egy árkádosabb autós játék. Itt hiába van valakinek kormányszettje, nem fog előnyt élvezni vele."
Az érdekes mert én kb 1,5évet multiztam az első résszel gamepaddal és a kormányosok MINDEN körben az én LEGJOBB időimet menték pedig nem voltak azok rosszak
Persze így is meg lehetett őket verni de akkor is gáz volt. Aki annak idején velem játszott (kb 20 ember innen) az tudja miről van szó. Szerintem itt se lesz máshogy de azért reménykedem. (nekem sincs advanced settings btw)
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

A topikban tiltott a warez minden formája.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Iphone 16 pro max 256gb desert titanium eladó
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 750W
- Eladó Gamer számítógépem.
- Honor 90 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- OnePlus 15 16/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- SzoftverPremium.hu
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze így is meg lehetett őket verni de akkor is gáz volt. Aki annak idején velem játszott (kb 20 ember innen) az tudja miről van szó. Szerintem itt se lesz máshogy de azért reménykedem. (nekem sincs advanced settings btw)