- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sets
csendes tag
válasz
Brian_GT
üzenetére
"Nézd, ez egy árkádosabb autós játék. Itt hiába van valakinek kormányszettje, nem fog előnyt élvezni vele."
Az érdekes mert én kb 1,5évet multiztam az első résszel gamepaddal és a kormányosok MINDEN körben az én LEGJOBB időimet menték pedig nem voltak azok rosszak
Persze így is meg lehetett őket verni de akkor is gáz volt. Aki annak idején velem játszott (kb 20 ember innen) az tudja miről van szó. Szerintem itt se lesz máshogy de azért reménykedem. (nekem sincs advanced settings btw)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze így is meg lehetett őket verni de akkor is gáz volt. Aki annak idején velem játszott (kb 20 ember innen) az tudja miről van szó. Szerintem itt se lesz máshogy de azért reménykedem. (nekem sincs advanced settings btw)