- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Okos Otthon kezdőknek
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revenge
tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Na ezt a festést én is rá fogom tenni, de a C63 mercimet meghagyom olyannak amilyenre csináltam, Mély barna gyöngyház, világos citrom a gyöngyház másik fele.... Nagyon komoly amikor megcsillan. : ) irányítással kapcsolatban annyit mondok, hogy megvettem a játékot előrendelői dlc-vel, poszterrel, és majd fél évig hozzá sem nyúltam, mert nem volt megfelelő irányításom, még momo kormánnyal sem, kormánnyal amikor 300zal mész és kapkodni kell, az nagyon kormány gyilkos, annál jobban vigyázok rá. Idáig vártam, amígnem tudtam venni egy xbox 360 joyt, még így is vannak nehézségeim... De azzal a leg komolyabb, full analóg a gáz is, fék is, kormány is... Még találkozunk a servereken, OvErLoCk tőled pedig elnézést kell kérnem, vagy 2x is szerencsétlenül koccantam neked, egyszer neked toltak, 1x meg a féktávot néztem be.
Amúgy talán az angolok meg a törökök a leg elvetemültebbek... Szorítsuk ki őket a serverekről

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Trollok komolyan
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Újszerű villámgyors 4K! Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 (Core I7 16Gb 512Gb 4K 100% Akku) laptop!
- Dell Latitude 5340 13th gen /i5-1335U /16GB DDR5 /256GB SSD/13.3" FHD touch laptop/Gyártói garanciás
- Iphone SE 2022 - 128Gb - 100% akku - gyönyörű
- ÚJ NVME SSD 256GB - 1 év GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs