Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revenge
tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Na ezt a festést én is rá fogom tenni, de a C63 mercimet meghagyom olyannak amilyenre csináltam, Mély barna gyöngyház, világos citrom a gyöngyház másik fele.... Nagyon komoly amikor megcsillan. : ) irányítással kapcsolatban annyit mondok, hogy megvettem a játékot előrendelői dlc-vel, poszterrel, és majd fél évig hozzá sem nyúltam, mert nem volt megfelelő irányításom, még momo kormánnyal sem, kormánnyal amikor 300zal mész és kapkodni kell, az nagyon kormány gyilkos, annál jobban vigyázok rá. Idáig vártam, amígnem tudtam venni egy xbox 360 joyt, még így is vannak nehézségeim... De azzal a leg komolyabb, full analóg a gáz is, fék is, kormány is... Még találkozunk a servereken, OvErLoCk tőled pedig elnézést kell kérnem, vagy 2x is szerencsétlenül koccantam neked, egyszer neked toltak, 1x meg a féktávot néztem be.
Amúgy talán az angolok meg a törökök a leg elvetemültebbek... Szorítsuk ki őket a serverekről

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- DUNE médialejátszók topicja
- BMW topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hyundai, Kia topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ 03.30-ig!!! RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550M lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA
- Apple MacBook Pro 14 M1 Pro, 16GB / 512GB, 95% akku, szép állapot, Space Grey szín!
- Samsung SCX-3405W lézernyomtató / scanner / fénymásoló WIFIS!
- ASUS A7PRO RETRO SOCKET 462 ALAPLAP, AMD ATHLON 800 MHZ CPU
- Apple Watch Series 9 (45mm) GPS - Fekete - Bontatlan gyári szíjjal!
- Apple iPhone 12 Pro Max/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:85%
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 48GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 7550,15.6",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11, 2 KAMERA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest