- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Én nem veszem fel az aprítós, agresszív stílust, tehát én kapom. Ennyi!

Akinek meg abból áll a verseny, hogy kézzel, lábbal, ököllel, az ellen úgysem lehet tenni.
Hihetetlen, ép ésszel felfoghatatlan dolgok tucatjait látni. Csak a gáz és a szemellenző a partnerük. Lebeg az "aranyborjú" a szemük előtt? ...vagy mi?
Tankozni kellene az ilyeneknek, ott kiélhetik magukat.
Soha nem értettem, hogyan lehet örülni olyan helyezésnek, amit nem azért értem el, mert megérdemeltem, hanem mert mások kárán kierőszakoltam, vagy szabálytalanságok árán jutottam hozzá.
Azért a készítők beletehettek volna törést, defektet is a játékba, persze úgy, hogy főleg az autó eleje játszon bele inkább a törésbe. Tehát ha én ütközöm bele valamibe, vagy másik kocsiba, akkor jobban inkább én sérüljek. Persze ez hasson ki az autó további teljesítményére.
Egy idő után kevesebb kamikaze lenne, hisz azzal vége is lenne a versenyzésének hamar. Úgy meg nem lehet nyerni.
Ezért kell majd egy népes tábort toborozni, hogy privátban is rendszeresen tudjunk gurulni minél többen.
Ha csak 10-15-en vagyunk, abból még 3-4 főt is nehéz összehozni, hogy ugyanakkor ráérjen.Itt van egy kép, amin csak azok vannak fenn, akikkel gurultam a GRID (1)-ben!!!!!!!!!!!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Okos Otthon / Smart Home
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Star Trek
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- KEYCHRON V1 Max Knob RGB HU - 2.4 GHz Wireless / Bluetooth / USB-C - GATERON KS-3X1 Milky Yellow Pro
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit LHR (GV-N3070VISION OC-8GD 2.0) Videokártya
- Garanciális ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold Aura Edition
- Alienware 16 Aurora AC16250 16" QHD+ IPS Core 7 240H RTX 4050 16GB 512GB új akku gar
- HDD-k és SSD-k 120gb-4TB-ig
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest