Hirdetés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Egyenlőre 3-4 karrier pálya után az irányítás picit más, mint az 1 esetében, de én ezt annak tudom be nincs finombeállítás. Nem tudom belőni magamnak, hogy mekkora legyen a kormányzás holtjátéka stb. meg hogy a gáz-fék érzékenyésg milyen legyen. így a kezemre tudok hagyatkozni, hogy mennyire tudok finoman bánni az analóg karokkal. Ez kissé idegesítő féle, mert ez szerintem egy olyan alap dolog... de hát nincs nincs.
Most netes oldalát nézem, van Rival-s, ami ha jól látom kioszt 1-2-3 emberkét akivel párbajoznod kéne. Nem rossz ötlet, csak éppen egyik ellenfelem se volt online...szemetek 2kor aludni

A másik a global challenge az tetszik. Különböző pályákon kell különféle játékmódokat menni saját kocsiddal és felkerülsz a világtáblára mit tudtál menni rajta. Jelenleg az okutamai checkpointon elég jó voltam és én vagyok az első aki megcsinálta
Holnapig legalább 1. lehettem, ez számomra egy dicsőség

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- OTP Bank topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- E-book olvasók
- World of Warships
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest