- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
-
LOGOUT
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
scampolo84
aktív tag
Árulja majd el nekem valaki, aki kormánnyal játszik, hogy hogyan lehet a DRIFT-es kocsikkal nem faltól falig menni.
Némi centering spring segít, de így sem az igazi, kitör a segge, aztán csak tekerem ide-oda a kormányt, és esélyem sincs újra egyenesbe állni, nem hogy tempósabban menni. Season 3-ban a kis honda meg a 370z kikészíti már az agyam.Olyan szintre jutottam, hogy kipróbáltam billel is tegnap este. SÍNAUTÓZÁS. Ennyi. Porig aláztam az AI-t úgy, hogy előtte kb. körbe sem találtam a pályán. Szeretem a játékot, de így azt hiszem marad a multi, ahol azokkal a kocsikkal versenyezhetek, amiket irányítani is lehet. A többi csak PURE ARCADE SHIT.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- ASUS ROG STRIX X870-A Gaming WIFI alaplap Bontatlan
- Lenovo ThinkVision T2324p 24" IPS Monitor,1920x1080,HDMI,DP,VGA,USB,Vesa,Pivot,számla,cseregarancia
- HP ZBook Fury G8, HP Garancia, i7-11850H, 32GB RTX A2000 4GB, Gyönyörű.
- Apple iPhone 12 Pro 128Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & kék Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone XS 64Gb, 12 hónap Garancia, Ezüst & Arany Színben, Kártyafüggetlen
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Némi centering spring segít, de így sem az igazi, kitör a segge, aztán csak tekerem ide-oda a kormányt, és esélyem sincs újra egyenesbe állni, nem hogy tempósabban menni. Season 3-ban a kis honda meg a 370z kikészíti már az agyam.