Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
"Mondjuk az alapján, hogy azért nem működik a call transport 10-ből 5x, mert nem számítottak rá, hogy ennyien fogják tolni....hát..."
A helikopter rendszer most azért nyögvenyelős, mert a fejlesztők arra számítottak, hogy a legtöbben csapatban fognak játszani, de ez a számítás nem jött be. Nagyon sokan vagy egyedül, vagy duóban játszanak és így hívják a helit, amiből kemény 4(!) darab van összesen frakciónként és ezzel nagyon leterhelik a helikopteres közlekedést.. Míg mind a 4 helit látod a mapon, addig nem tudsz hívni magadnak.
Öröm az ürömben, hogy a készítők állítólag már dolgoznak ezen.
Én nem tudom hogy sikerül ennyi szar szervert kifognod. Nekem szinte elsőre összejön egy jófajta szeró, jó kapcsolattal és pinggel, de ha mégsem, akkor kilépek a főmenübe, újracsatlakozok a játékba és utána már biztosan jó. Hol laksz egyébként és milyen neted van?
-
Pro!Petya
addikt
-
Pro!Petya
addikt
Nekem eddig tetszik a közösség, segítőkészek. Mindenki el van foglalva a saját kis küldetésével de be tudsz társulni hozzájuk közben vagy csak besegítesz némi lootért. Párszor olyan is volt hogy zárt ajtós küldinél kinyitják neked és akkor nem kell szöszölnöd a kulcsok keresésével stb stb.
Pl tegnap pont kimenekítés előtt lelőtt véletlen a csapattársam és ilyenkor ha gyors vagy és nem lootolják ki a hullád akkor visszatudsz még menni és visszaszerezheted a cuccod.
Addig míg visszaértem védte a karakterem és közbe beszedett egy enemy-t is így azért mert lelőtt visszakaptam a saját cuccaim plusz elvihettem az enemytől amit akartam.
De ez csak egy a sok közül.
Alacsony szintűekkel vigyázni kell mert lőnek minndenre ami mozog míg meg nem tanulják ki az ellen és ki nem.
Direkt csapattárs kill nem nagyon van főleg azért is mert ha pl egy squad-ba állsz bele akkor már jobb ha ki is lépsz a szerverről mert lelőni talán nem fognak de onnantól ha utánad mennek és csak lesebeznek majdnem nullára küldi közben vagy csak ha kimész a bázisról(vagy bevárnak egy jó menet után és beszednek a heli előtt)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- Szinte Új - Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 5G 256GB + kiegészítők
- Gamer PC - Ryzen 7 2700X, RTX 2070, 16gb RAM
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Ultra GPS + Cellular 49mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3601, 97% Akkumulátor
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest