Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
nagyúr
-
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Értem én, hogy nagyon szimulátor akar lenni de manapság amikor minden pvp játék hemzseg a csalóktól akkor legalább az maradjon már meg, hogy a hülye csapattársak ne tudjanak megölni...
Szerintem a map is túl nagy, kellett volna inkább 3-4 kissebb map amik különböznek egymástól, akkor a helikopteres repülgetés is egy baromság szerintem, eddig 3x próbáltam távolabb menni a saját városunktól és mindháromszor le vártak, ahogy szálltam a heliből ki már haltam is, ez még nekem is eszembe jutott volna, hogy nem fog működni.
-
válasz
Pro!Petya
üzenetére
Köszi, még nem mondtam le róla, mert nagyon tetszik a dolog.
Nekem bírta a gépem, nem volt gond, csak a krumpli szerverek..
Figyelemmel kísérem a játék alakulását, ha sikerül felülkerekedni a szerverproblémákon, akkor megveszem....tényleg, meg tudom venni újra, ha már egyszer refundoltam?
Soha nem csináltam még refundot előtte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5410 - 14", Core i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Akár Részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM5 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest