Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
Új hozzászólás Aktív témák
-
BRABUS113
aktív tag
válasz
Hauptmann #73 üzenetére
Gray Zonehoz nem hasonlítanám, inkább Tarkovhoz. Mobilon is marha jó ez a játék, egyelőre egyéb kisebb változást vettem észre.
Több mechanika ugyanaz mint a Tarkovba. A Tarkov valamennyi fegyver ropogás, gránát hangja élethűbbek. Az Arena Breakoutnak barátságosabb a kezelőfelülete, jobb az átláthatóság, pl.: a felszedhető looton/itemeken már látod, hogy kb. mennyibe kerül a marketen. Tarkovhoz képest a grafika gyengébb, de 2024-be simán megállja a helyét, az optimalizálás tökéletes. A csapattársakat feltudod szedni!
Küldetések egyszerűek, ha megvan a level 30 utána felesleges is csinálni.. már csak a heti questek lesznek. kb. 1 hét alatt max. szinten lesz mindenki.
Heti max 500 eladott tárgyat adhatsz el marketen.
Egyszerre 15 (talán 15) tárgyat adhatsz el, amint felszabadul hely, újból adhatsz el.A mobilosba benne van, de itt még nincs:
a battle pass (weekly questel lehet növelni (meghatározott heti XY pontig), továbbá 1 hónapra tudsz venni stash slotot, 1 hónapra tudsz venni 2, 4, 6 slotos secure ládát. Skinek, ruhák stb.
Egyéb dolgokat is lehet majd vásárolni, de nem szuper pay to win dolgokat..
Ranked pontot kapsz amelyből tudsz venni, secure 1 vagy 3 napos ládát, fegyver ládákat, armor ládákat. (hetente resetelődik a vásárlás)Ha érdekel valakit tudok betenni mobilosból képeket, hogy itt is mik lesznek.
És még nem "láttuk/játszottunk" a Delta Force játékkal mivel ott is jön extraction shooter rész. (van már fent több videó, nagyon jó lesz szerintem az is.
Témához is menjen: Tegnap este egész végig US Easten játszottam, nagyon jó volt, szépen haladok előre, imádom, csak a PVE pörög.
-
válasz
Hauptmann #73 üzenetére
1-2 óra játék után szerintem ez jobb mint a Gray Zone, nem lagol és nem akad, levan optimlaizálva rendesen, jó a hitreg is, a fegyverek modolhatósága, a hangok, maga az egész gameplay jobb.
Azonos grafikus motor de a Breakout grafikája picit gyengébb, nincsenek annyira fullra járatva a textúrák mint a Gray Zone-ban de ennek ellenére sem csúnya, az én véleményem az ,hogy az Arena sokkal jobb mint a Gray zone, sokkal játszhatóbb, ugyanúgy vannak egyéni küldetések és a pályák is változatosabbak, sokkal jobban észre tudod venni az enemy-t, nincs az ,hogy mindenütt bokor van meg, hogy szarrá lő amikor kiszállsz a heliből stb stb.
Minimális grafikai hátrány van de minden másban jobb szvsz
-
válasz
Hauptmann #40 üzenetére
Már refundoltam, 2 órán belül voltam...kár érte, jó játék lenne, de nincs szerver alatta, én ilyen lagos fost még nem láttam, regió váltás sem oldotta meg, próbáltam mindent...
Amúgy ha épp ment, akkor jól ment, 90-100 fps volt epic beállításokkal, DLSS Quality, FG ON, anélkül kb. 60 fps.
De 20 fps-re esett be többször is, amit semmi nem indokolt, előre-hátra csúszkált a karakter....így nem éri meg a 35 eurót. -
CptAdamica
veterán
Én megvettem, eddig tapasztalatok alapján tetszik. Nem egészen olyan a játékmenete, mint a Tarkovnak, itt 1 nagy pálya van és inkább küldetéseket tudsz megoldani. Lootokban pedig kaját/innivalót/gyógyszert tudsz találni a pályákon és a küldetés tárgyakat. Kezdetben 2 leszállóhely van a little bird számára, de ezt lehet bővíteni, ahogyan felfedezed a pályát. Társak megvannak jelölve a pályákon, szóval lehet számítani rá, hogy éppen merre mozognak. Halál esetén visszakerülsz a bázisra és visszamehetsz a hulládért, viszont csak 1 hullád van, szóval ha újra meghalsz, mielőtt felvennéd a cuccod, akkor bukod a cuccaidat. Grafika egész jó, házak belseje is szépen ki van dolgozva, viszont nincs előre legenerált shader cache, szóval kezdetben sokat fog droppolni a játék, amíg ezeket le nem generálja.
Lehúzást annyira nem értem, early access, számítani lehetett rá, hogy kezdetben lefog dobálni a szerverekről, mert elég nagy az érdeklődés, viszont Discordon nyomják folyamatosan a kommunikációt. Aki megveszi, az számítson ezekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest