Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
őstag
20 óra után most végeztem a kezdő terület küldetéseivel. Azért tartott ennyi időbe, mert a questek között volt, hogy segítettem másoknak, vagy csak szimplán felfedeztem magam a területet. Illetve a küldetésekhez én nem használok guide-ot, a küldik leírásai alapján próbálom kikövetkeztetni hogy hova is kéne mennem nagyjából. Aztán ha mégse megy egyedül a dolog, akkor a bázison rákérdezek a játékosokra hogy akkor mégis hová kéne mennem pontosan és többé-kevésbé segítőkészek az emberek. Ha úgy van, még kulcsot is adnak, vagy ők maguk odakísérnek engem. A játékosbázis egyelőre nagyon kedves, a tapasztalataim alapján, (tudom, hogy vannak kempelők meg köpönyegforgatók, de azokkal én még nem találkoztam)
A játék rengeteg mindenben hiányt szenved. A QoL fícsörök nem is jöhetnének hamarabb. Bugokban fürdik rendesen és a szerverek is veszett gyengék egyelőre. Lootolni ebben a formában nem éri meg. Ellenfelektől többnyire én csak lőszert, kötszert, kaját és vizet szoktam elszedni. Őket farmolni maximum kulcsokért lehet, amit nagy ritkán dobnak. A házak és különböző épületek sem kivételek. MINDIG ugyanazokat az itemeket találni csak. Itt egy kötszer, ott egy fájdalomcsillapító, amott egy csoki és ennyi. Van pár különleges épület, amin belül találhatunk ládákat, az dobhat fegyvert, lőszert és egyéb fegyver alkatrészt, de ezeken kívül nem számítsunk másra. Úgy ánblokk a lootolás nagyon csalódást keltő. Reméljük ez a része el lesz majd mélyítve és beraknak több itemet is, az se lenne rossz ha itt is bevezetnék a barter itemeket (kacatok, amiket el lehet cserélni számunkra értékesebb cuccokra a kereskedőknél).
Rengeteg munka van még ezzel, de a sok hiányosság ellenére is és veszettül jól szórakozom. A grafika és a hangulat kiváló és nagyon hangulatos a pálya. (azon dolgozhatnának, hogy 100 méteren túl ne legyen full homályosság) Alig várom az első nagy update-et. Ha kitart a csapat lelkesedése, akkor 1 éven belül egy egész korrekt játékot kaphatunk.
Pár kép:
Új hozzászólás Aktív témák
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 9520 15" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest