- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
https://whereisvulture.com/ [link] Na nem kell keresgélni Vulture-t
végig vittem az összes küldetés és eladtam minden kacatot 600.000 lett csak
azért csak mert még bétában jobban lehetett keresni alapból kaptunk is kezdő tőkétAzért írom mert megint lesz wipe=törlés és újra kezdés? Jó volna tudni mert többet nem állnék neki az is biztos inkább valami újdonságot kitalálhatnának.
-
válasz
CptAdamica #124 üzenetére
ez nagyon király köszi rohadt kulcsokat nehezen találni
-
CptAdamica
veterán
Amúgy ajánlom ezt az oldalt: gzwtacmap
Azt hiszem a fejlesztők csinálták, rajta vannak a küldetések, kulcsos ajtók, minden. -
CptAdamica
veterán
válasz
fiATHaLON #121 üzenetére
Szerintem a standard kiadás megéri, ha szereted az ilyen fajta játékokat, amúgy sokat javult a patch-el, sok idegesítő dolgot kiszedtek, teljesítmény is javult, AI is kezesebb lett, meg igényesen nyúltak hozzá.
Például amúgy apró részlet, de sokan kérték, hogy a helikopter túl hangos és vegyék lentebb a heli hangját, de azt mondták, hogy ez egy heli, tehát hangos, viszont találtak kompromisszumos megoldást, hogy ha a fejhallgató a fejeden van, akkor lehet kapcsolni zajszűrést az "O" gombbal, így halkabb lesz.
-
Rony949
őstag
válasz
fiATHaLON #121 üzenetére
Most kapta meg az első komolyabb update-et. Behozták a napszak váltakozást, ebből adódóan raktak a játékba lámpát és éjjellátót is, emellett pár plusz fegyvert. A többiről nem tudok. Én szívesen játszanék vele, de engem most leköt teljesen a STALKER 2.
Ha kíváncsi vagy a játékra, akkor most érdemes belenézned, ugyanis a standard kiadás kapott most egy 20%-os leárazást. Ha nem tetszik, úgy is refundolhatod.
-
fiATHaLON
őstag
Nagyon nem pörög ez a topic, pedig jónak tűnik a játék...
Valaki nyomja mostanában?
Érdemes megvenni, elért már egy egészségesen játszható szintet? -
Rony949
őstag
válasz
CptAdamica #115 üzenetére
Ideje volt már! Mikor tavasszal kiadták az Early Access-t, megvettem és beletoltam jópár órát, viszont 60 óra után meguntam. Igaz, még temérdek küldi maradt és vannak területek, ahol még nem jártam, de úgy voltam vele, hogy a játékból már minden mechanikát láttam.
Június vagy július óta nem játszottam vele, most végre lesz rá ürügy hogy újra elővegyem. Remélem nem fogják sorsára hagyni a fejlesztők. Az alap koncepció nagyon tetszik, csak a játék még kurvára nincs kész. Kb. 10-20%-át láthattuk az eredeti koncepciónak.
-
válasz
CptAdamica #117 üzenetére
Köszi a választ, ránézek akkor majd.
-
válasz
CptAdamica #115 üzenetére
Bazz, el is felejtettem, hogy én ezt megvettem anno...még mindig laggy shit az egész?
-
CptAdamica
veterán
Gray Zone Warfare: Night Ops Release Teaser
November 27-én jön egy nagy patch, ami sok változást hoz, például:
- Jön a napszakváltakozás
- Jönnek az éjjellátók/lézerek/lámpák a fegyverre
- A helikopterek is változnak, kevesebbet kell most már várni, elvileg a pálya bármelyik részéről berepülhetnek és látható lesz, hogy a 4 heliből mennyi van kihasználva
- Quest kulcsok gyakoribbak lesznek
- AI finomodik, elvileg fedezéket is használni fognak és kevésbé lesz aimbot (elvileg találtak valami programozási hibát is, ami 360-os aimbot-ot eredményezett náluk...)
- Jönnek új fegyverek
- Elvileg a küldetéseket is variálták és jönnek újak is
- Lesz automatikus stash rendezés is
- Meg toggle aim is
- Lehet majd lootolni földön hagyott táskákat
- Ha kómába esik egy társad és ha például nála maradt már csak műtős cucc, akkor elveheted tőle
- Jönnek értékesebb lootok is, amit el lehet majd adni jó pénzért
- Jön egy agresszor system is, ami elvileg azt jelenti, ha meglövöd a társad, akkor a térképen meg leszel jelölve a társaknak, mint agresszor és onnan szabad préda vagy, bármelyik csapattársad bünti nélkül viheti a lootodMeg még sok egyéb, ezeket csak az elmúlt időszakból írtam össze, nagyjából követtem a fejlesztés útját.
-
Baleer
csendes tag
Sziasztok!
A barátommal nagyon éljük a játékot, de sokszor a very hard pályákon elférnénk többen is.
Szinte minden este fent vagyunk.
Szívesen vennénk társakat, akár kezdőket is, elkísérgetjük ha kell.
Van discord szobánk ahol tudunk kommunikálni.A játékban szintén Baleer a nevem, ha érdekel vegyél fel barátnak.
-
CptAdamica
veterán
-
Pro!Petya
addikt
válasz
CptAdamica #110 üzenetére
5mp?
Akkor neked még szerencséd volt! Nálam az inkább 0,5sec.
4-en próbálunk úgy pozíconálni hogy fejenként 2bot kell 1sec-en belül kezdésnél hogy utána lehessen rotálni másikra vagy fedezéket találni -
CptAdamica
veterán
Ennél a Tiger Bay-nél nagyobb rák dolog aligha van a játékban, pedig azt hittem a Military Base mindent ver, mindenhol bokor, az AI azonnal one shotol. Kimegyek az erdőbe sniperkedni, 10x-es távcsővel lövöm le a scav-et, rögtön lehasalok, hogy ne lásson meg a társa, majd 5 mp múlva lövi a pozíciómat legalább 300 méterről 500 bokron át...
Zseniális, remélem ezen nagyon gyorsan alakítanak, mert így az egész taktikázás meg van cseszve... Elvileg jövő hét elején jön az 1. nagyobb patch, béta módban már elérhető.
-
A ground zero mit takar?
Bement már valaki vagy nem lehet? -
Pro!Petya
addikt
válasz
CptAdamica #103 üzenetére
Napközben mi is szívtunk vele ketten a HQ-ba bejutni.... egyszerűen nem fogytak el a bejáratnál, mintha insta respawnolnának.
Most este meg egyedül kiürítettem Fort Narith-ot ugyanott meg a környékét.
3task le is ment.
(cirka ~90-110 db M855A1 elment rájuk , de ezzel halnak is )#102Rony949
Még csak most fog kezdődni neked a játék , az első falu kb a tutorial. -
CptAdamica
veterán
Itt semmi érdekes nem történik, csak próbálok bejutni a katonai bázisra és a botok özönlenek kifelé. 3x próbáltam meg most este bejutni, azt hiszem mára hagyom...
-
Rony949
őstag
20 óra után most végeztem a kezdő terület küldetéseivel. Azért tartott ennyi időbe, mert a questek között volt, hogy segítettem másoknak, vagy csak szimplán felfedeztem magam a területet. Illetve a küldetésekhez én nem használok guide-ot, a küldik leírásai alapján próbálom kikövetkeztetni hogy hova is kéne mennem nagyjából. Aztán ha mégse megy egyedül a dolog, akkor a bázison rákérdezek a játékosokra hogy akkor mégis hová kéne mennem pontosan és többé-kevésbé segítőkészek az emberek. Ha úgy van, még kulcsot is adnak, vagy ők maguk odakísérnek engem. A játékosbázis egyelőre nagyon kedves, a tapasztalataim alapján, (tudom, hogy vannak kempelők meg köpönyegforgatók, de azokkal én még nem találkoztam)
A játék rengeteg mindenben hiányt szenved. A QoL fícsörök nem is jöhetnének hamarabb. Bugokban fürdik rendesen és a szerverek is veszett gyengék egyelőre. Lootolni ebben a formában nem éri meg. Ellenfelektől többnyire én csak lőszert, kötszert, kaját és vizet szoktam elszedni. Őket farmolni maximum kulcsokért lehet, amit nagy ritkán dobnak. A házak és különböző épületek sem kivételek. MINDIG ugyanazokat az itemeket találni csak. Itt egy kötszer, ott egy fájdalomcsillapító, amott egy csoki és ennyi. Van pár különleges épület, amin belül találhatunk ládákat, az dobhat fegyvert, lőszert és egyéb fegyver alkatrészt, de ezeken kívül nem számítsunk másra. Úgy ánblokk a lootolás nagyon csalódást keltő. Reméljük ez a része el lesz majd mélyítve és beraknak több itemet is, az se lenne rossz ha itt is bevezetnék a barter itemeket (kacatok, amiket el lehet cserélni számunkra értékesebb cuccokra a kereskedőknél).
Rengeteg munka van még ezzel, de a sok hiányosság ellenére is és veszettül jól szórakozom. A grafika és a hangulat kiváló és nagyon hangulatos a pálya. (azon dolgozhatnának, hogy 100 méteren túl ne legyen full homályosság) Alig várom az első nagy update-et. Ha kitart a csapat lelkesedése, akkor 1 éven belül egy egész korrekt játékot kaphatunk.
Pár kép:
-
válasz
Pro!Petya #98 üzenetére
Értem én, hogy nagyon szimulátor akar lenni de manapság amikor minden pvp játék hemzseg a csalóktól akkor legalább az maradjon már meg, hogy a hülye csapattársak ne tudjanak megölni...
Szerintem a map is túl nagy, kellett volna inkább 3-4 kissebb map amik különböznek egymástól, akkor a helikopteres repülgetés is egy baromság szerintem, eddig 3x próbáltam távolabb menni a saját városunktól és mindháromszor le vártak, ahogy szálltam a heliből ki már haltam is, ez még nekem is eszembe jutott volna, hogy nem fog működni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Sorozatok
- iPhone-t használók OFF topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Tőzsde és gazdaság
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Logitech PRO X TKL (Rose) Vadi új, bontatlan, számlával - garanciával
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- iPhone 17 Pro - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest