Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akos2110
aktív tag
Én Monte Carlora esővel számolok és úgy gondolom lehet ki se kell jönnöm tankolni vagy szerintetek ez lehetetlen ? mert fogyasztás kicsi+ eső +plusz a táv is kisebb az átlagnál
-
Akos2110
aktív tag
Százas riskel első kanyart nem tudtam bevenni Ja és ki is estem
[ Szerkesztve ]
-
Akos2110
aktív tag
Valaki le tudná írni szezon végén milyen módszerrel lehet 85 alá csökkenteni a pilótát? tudom motivációcsökkentés de hogyan? hátralevő 2 verseny elég lesz? mai versenyre beraktam mindenesetre a 100 as risket és minusz 30 millába vagyok
-
Akos2110
aktív tag
eső lesz? (30-40%)
-
Akos2110
aktív tag
Most lecserélem a pilótát egy sokkal jobbra talentje, koncentrációja 100 fölött van + a agresszioja 0 (valahol azt olvastam ,hogy ez jó) + a statimán kívűl a többi tulajdonsága is egész jó + olcsóbb is + rajtam kívűl nem licitált senki még rá. (kicsit sok lett a plusz)
Most nagyon nem érdekel ha mínuszba megyek ez még úgyis csak a tanulóévem.
-
Akos2110
aktív tag
Nekem meg van az első pontom a szezonban . (8. hely) Utolsó körökben kiállt előlem valaki + még előttem valakinek elég súlyos technikai problémája volt ( 6-8 mpket adtam körönként neki), így meglett a 8. hely
A tapasztaltabbak leírhatnák ,hogy rookieban mit kell csinálnom ahhoz ,hogy szezon végén a pilóta összértékelése 85 alatt maradjon?
-
Akos2110
aktív tag
Nem tudom honnan tudod de különben igen
-
Akos2110
aktív tag
Na 10. hely. Ha nagyobb szerencsém van és kevésbé kopik a gumi nem jövök ki utolsó előtti körbe tankolni. Úgy 8. vagy 9. is meglehetett volna. Sebaj ebbe a szezonba eddigi legjobb eredményem. Szerinted Ausztráliába 3 kiállás esoft befog jönni? És mennyi benzin kell kb?
-
Akos2110
aktív tag
A medium gumi mennyit bír ki ? Ki fogja bírni 130l -t monacoban? És 260 l összesen elég?
Köszi különben az eddigi segítséget. -
Akos2110
aktív tag
Te Monte Carlora milyen taktikát ajánlasz? Mentem 8 practice kört de még a helyes beállítást sem sikerült megtalálnom.
-
Akos2110
aktív tag
Ja és mi a neved gpro-n ? ha nem baj felveszlek friendsbe.
-
Akos2110
aktív tag
Ja és szerintetek A1-Ring-re mennyi benzin kell ?
-
Akos2110
aktív tag
a risket hagyhatom az összeset 20 körül? és a kopás nem függ azzal össze ,hogy mondjuk 700-as a beállítás a versenyen?
-
Akos2110
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni abban ha az engine 46% n van akkor végig bírja? Ha nem mivel tudnám csökkenteni ,hogy azé ne fogyjon el a a verseny végéig? illetve ha az engine 100%n van akkor megáll a kocsim ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest