Új hozzászólás Aktív témák

• Bobby G.

senior tag

Sziasztok!

Néhány napja nyúzok egy G10-et. Eddig minden rendben van vele, leszámítva néhány apróságról, ami inkább kényelmetlen, mint bosszantó, de ugye ennyi pénzért ne várjon az ember csúcskategóriát. Szóval amire akartam venni, azt bőven tudja, sőt. :)

Két kérdésem merült fel hirtelen:
    1, telefonon is androidot használok, szóval kb. ismerem a programokat, de van-e olyan spéci program, amit tab-ra ajánlanátok. Tegnap felraktam egy másik virtuális billentyűzetet, azzal már gyorsan és könnyen megy a magyar ékezet, meglátjuk, hogy hosszú távon milyen lesz. Felraktam próbaként az AVG vírusellenőrzőt is, de szerintem a miatt annyira lefagyott, hogy nem tudtam csinálni semmit, míg le nem töröltem. Más esetleg? Task killer fent van, bár tudom, hogy ez kényes téma...:)

2, Mivel mostanában nincs olyan munkám amihez hurcolnom kellene magammal, így inkább ágyban olvasásra, net, skype használom. Az aksinak mit tesz rosszabbat, ha folyamatosan be van dugva a töltő, vagy ha lemerül és töltöm? Ugye ez telefonnál egyértelmű, mert hurcolom is, meg bírja 2-3 napig, de itt azért néhány óráról van szó. Ráadásul most rászoktam az energiatakarékosságra, és mindent kapcsolok, kihúzok, ami nem kell...:)

Köszi előre is :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés