Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morzsibácsi
tag
válasz
mnorbert17
üzenetére
Nem mindennel tudok egyetérteni,amit leírtál.Abban tökéletesen igazad van,hogy nagyságrendileg minden új cucc,egy kalap sz@r. Én is már elég régi bútordarab vagyok,ezért még emlékszem azokra az időkre,amikor átlagpénzért jó minőségű árut kaptál,sok pénzért örökös prémium márkákat lehetett kapni.Ma teljesen mindegy mennyit fizetsz,a termék napjai meg vannak számlálva,Rengeteg esetben meg csak márkaneveket fizetsz meg.Lehet,hogy ebben mi felhasználók is hibásak vagyunk? Beletörődünk mindenbe,ezért úgy gondolja a gyártó,úgyis megveszi a paraszt,minek csináljak jobbat? Te is írod: ezekkel a hibákkal együtt lehet élni.Miért lehet? Miért kell nekem a "csúcsmárka csúcskamerájával "naponta megküzdenem? Nagyon szívesen odaadom az enyémet ( a negyedik darabot ),azután egy hét múlva megkérdezem,na milyen vele együtt élni ? Gyengébb idegzetű ember harmadik nap összetaposná.Ne mondjuk már azt,hogy ez így f@sza és ez így van teljesen rendben.
Új hozzászólás Aktív témák
- PayPal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Router gondok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest