Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ano
senior tag
válasz
urban racer #4571 üzenetére
Ugye mindenki a "saját szintjén nyomorog" ...
Nekem perpill drága az szoftver, de mivel a Virb Edit megint nem működik jól, így kénytelen leszek váltani és mivel nincs másik alternatíva, így marad az ...
De az előérzetem nem a legjobb (volt alkalmam kipróbálni a próba verziót és nem tetszett) de a kényszer nagy úr, így kénytelen leszek megszokni és azzal élni ami van ...A telefonon való "b@sz@kodást" sose értettem én sem ... az szerintem is kb sajtreszelővel való rejszol@sra hasonlít, de biztos vagyok benne, hogy van olyan élethelyzet amikor egy rövid videót életszerű ott vágni és publikálni gyorsan.
-
válasz
urban racer #4571 üzenetére
A Quik tényleg sz*r, ez nem vitás. A progi ettől függetlenül sztem is túlárazott, hobbi célokra nem éri ennyit. Mondom ezt én innen a milliós laptopom mögül. Megtalálom majd a megoldást 200 euró ráfordítás nélkül is. A megtakarítással pedig közelebb leszek az Action4-re szánt pénzhez (jó, ezt most viccnek szántam
), mert GoProék hozzáállása nem szimpatikus. DJI-ék sztem rugalmasabbak, a szoftvereik működnek, van terméktámogatás a régebbi cuccokhoz is. GoProék tojnak erre.
Drónos időket élek, két Karma és egy FPV van most jelenleg, ezeknél is nagyon érezni amit az előbb írtam. Újra kiadták pl. a Phantom 4-et, amivel életben tartják a régi szériát is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest