- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kellcucc
aktív tag
Szia!
Nekem pont most folyik egy garanciáztatás. Az MM-ben vettem, pénteken kb. 40 perc egyeztetés alatt a "droiddal" elintéztem. Ebben benne volt fotók feltöltése, számla előhalászás, youtube-ra egy videó, hogy lássa mi a bajom, minden ami segítség lehet neki. Hétfőn elvittem egy UPS átvevőhelyre, úton van már NL-be, most várom hogy megvizsgálják és történjen valami (ha ők is megállapítják, hogy nem jó, küldenek újat). Nem jönnek házhoz felvenni a hibás terméket, annak ellenére, hogy a droid mondta, az új cucc házhoz fog jönni.. Ettől függetlenül segítőkész volt, pozitív volt a tapasztalat.
Az én GPH6-omnál az volt a gond, hogy az akksit kb. 70%-ig tudta csak feltölteni..(gopro.com -> support)Szerk: nekem ez is volt a hiba Töltés után a ledek továbbra is világítottak, kb. 5 mp-s switch on gomb nyomásra elaludtak (a videó csak ezután készült) és nem tudtam bekapcsolni, akksi ki, akksi be, úgy már működött.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- 146 - 147 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest