Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MaCS_70
üzenetére
Amikor először bekapcsolod, egyből fw-t kezd frissíteni és megáll félúton. Én ekkor lekapcsoltam a telefonon a kamera wifi csatlakozását és felcsatlakoztam az itthoni wifimre. A mimo befejezte a fw letöltését, kiléptem, újraindítottam és kapcsolódott a kamerához, befrissítette a fw-t és azóta hibátlanul működik.
Vettem OA5-öt használtan is, az is kapcsolódik gond nélkül. Egy csomó OA3 és OA4-et csatlakoztattam már az S23 Ultrámhoz és a sima S23-hoz, hibátlanul mentek.
Ezért nem értem miért nem megy neked. Gondolom az elején máshogy csináltad. De sztem még így is megoldhatod. Töröld a mimo-t, telepítsd újra és próbáld meg megint.
Most kamera bekapcs, mimo elindít és pikk-pakk kapcsolódott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- A Redmi is hozott kompakt táblagépet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cáfolta a Microsoft, hogy más gyártók készítenék az új Xboxot
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest