- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisbogyo
csendes tag
Picit visszatérve a miben rögzítsek témában:
Legutóbb abba maradtam, hogy a felvételeimet 60fps-ben rögzítem. De nyáron más felvevőt is akarok használni, és a kettő eredménye lenne a kész vágott film. Arra voltam kíváncsi, hogy 60fps (NTSC), ill. 50fps (PAL) a nyerő. A fényképezőgépem csak 50 fps-ben tud rögzíteni 1080p -ben. Nincs választásom. A felbontás egyforma. A gopro tud 50fps-t is. Ami csak 10-el kevesebb, és ugyan az lenne mint a fényképező.
Csakhogy van látható különbség az 50-es, és a 60-as között. Főleg monitoron. TV-én csak én látom (porsze, mert tudom mit kell nézni). Jó hír viszont, hogy a fényképező 50fps-es video 60fps-re való konvertálása hozza a legkisebb anomáliát. Azt még én sem látom. Pedig biztos van........
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest