- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Nyitlocker
- gerner1
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
zgospel
őstag
válasz
CosmoBacsika
üzenetére
Amíg a szöveget olvastam arra gondoltam, hogy biztos valahova a testhez rögzítve van a GoPro, de a linkelt videók stílusához valóban jobban passzolna valami milccel videózni. Ott arra kell majd figyelni, hogy az autofocus rendszere jó legyen az adott milcnek, főleg mivel sportban gyors mozgások vannak, de ahhoz ezt a topikot tudom ajánlani már.
Amúgy meg lehetne spékelni a mostani felvételeidet edzéseken, bemelegítéseken pl néhány fejpántos, csuklópántos felvétellel
Ha anyagilag teheted akkor a GoProt ne cseréld MILCre, hanem tartsd meg a MILC mellé, és akkor lehet variálni vágásnál több fajta és szögű felvételt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Okos Otthon / Smart Home
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- EAFC 26
- Formula-1
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha anyagilag teheted akkor a GoProt ne cseréld MILCre, hanem tartsd meg a MILC mellé, és akkor lehet variálni vágásnál több fajta és szögű felvételt.