- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
válasz
goldnarmz
üzenetére
Szia,
én csak előszezonba megyek hosszabb időre síelni mert olcsóbb, alig vannak a pályán, nem kell várni a felvonóra. A szállás mellé ingyen jár a bérlet.
főszezonba kizárt hogy elmennék. Utószezont meg nem szeretem mert akkor lottyadt a hó.Az aliexpresszen vettem gopro tartot ami nem műanyag hanem fémből van. Én a sima kétoldalas ragasztásban nem bízom mert szerintem simán elveszted a lesiklás alatt a kamerát. Egyszerűen a sok hó ami rámegy a kamerára letépi a ragasztót. Szóval a fém talplakat kétoldalas ragasztóval + 3 lemezcsavarral rögzítettem. A kötés elején nem gond mert vastag a léc. Kb 5-6mm-t fúrtam be a léc anyagába. A léc végén már óvatosnak kell lenni. A léc 5mm vastag tehát én 2,5-3mm-t fúrtam be az anyagába. A csavarokat megfelelő hosszúságra csiszoltam és becsavartam.
Így most ATOM biztos. 70-80km/h-nál is.Privátba elküldöm a videót linkjét. YT sokat ront a minőségen eredetiben lényegesen jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs