Hirdetés
- Pajac: Hawking
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
válasz
goldnarmz
üzenetére
Szia,
én csak előszezonba megyek hosszabb időre síelni mert olcsóbb, alig vannak a pályán, nem kell várni a felvonóra. A szállás mellé ingyen jár a bérlet.
főszezonba kizárt hogy elmennék. Utószezont meg nem szeretem mert akkor lottyadt a hó.Az aliexpresszen vettem gopro tartot ami nem műanyag hanem fémből van. Én a sima kétoldalas ragasztásban nem bízom mert szerintem simán elveszted a lesiklás alatt a kamerát. Egyszerűen a sok hó ami rámegy a kamerára letépi a ragasztót. Szóval a fém talplakat kétoldalas ragasztóval + 3 lemezcsavarral rögzítettem. A kötés elején nem gond mert vastag a léc. Kb 5-6mm-t fúrtam be a léc anyagába. A léc végén már óvatosnak kell lenni. A léc 5mm vastag tehát én 2,5-3mm-t fúrtam be az anyagába. A csavarokat megfelelő hosszúságra csiszoltam és becsavartam.
Így most ATOM biztos. 70-80km/h-nál is.Privátba elküldöm a videót linkjét. YT sokat ront a minőségen eredetiben lényegesen jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM objektív - Újszerű -
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon EOS R (Csak 7 000 expó!) - Újszerű -
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív - Megkímélt -
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Inspiron 15 5567
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest