Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
válasz
-=RelakS=- #5 üzenetére
Ha megnézed a kis táblázatot, amit ápolgatok, nem egészen helytálló a megállapításod...
Vannak komoly technológiai cégek, mint pl. az Asus, Casio, Huawei, LG, Motorola, Polar, Samsung, Sony, Verizon, ZTE.Aztán vannak a neves divat és/vagy óramárkák, akik valamelyik jól bevált gyártó "átdizájnolt" vagy csak átcímkézett eszközeit forgalmazzák (kivéve a Fossil csoportot, mert ők saját fejlesztő részleget hoztak létre erre, ami olyan sikeres lett, hogy a Google nemrég fel is vásárolta őket!), mint a Diesel, Armani, Fossil, Guess, Luis Vutton, Michael Kors, Montblanc, New Balance, Nixon, Skagen, Tag Heuer,
Valamint vannak a feltörekvő elektronikai cégek mint a Misfit, Mobvoi, Elephone.
Hol vannak itt az ismeretlen gyártók ismeretlen cuccai?
(Én pl. ezek közül a cégek közül csak a New Balance-ról nem hallottam soha...persze nem vagyok valami nagy sportmanus!
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest