Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bankár
csendes tag
válasz
(ÉN)közPONT
üzenetére
[link]
Én IE-hez használom (van firefox hoz is), nagyon kezes kis jószág.
Alapból van egy google keresőmező, a találatok új ablakban nyílnak,
van ez a clear history funkció, ezt használom pop-up blocker-nek, iletve van egy olyan future is, hogy beírsz egy tetszőleges szót a böngésző címsávjába, és rögtön egy google keresést csinál belőle, sőt ha nagyon egyértelmű, akkor rögtön az első találati oldalra dob.
Pl. beírod a címsávba, hogy otp bank, és rögtön az otp oldalára visz, semmi www meg ponthu
kipróbálni töltöttem csak le, de elképelni nem tudok most már böngészőt nélküle, apró, de nagyon hasznos program, ajánlom mindenkinek
[Szerkesztve] -
Bankár
csendes tag
válasz
SPDeluxe1.0
üzenetére
ha van google toolbar-od, ott van olyan opció, hogy clear search history, az töröl mindent egy gombnyomásra

Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 Super 8GB Corsair Crystal 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest