Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TAKÍÍ
tag
Na most emberek gondom van a googlel. NA az egész ott kezdődött hogy létrehoztunk egy csoportot a google ön ahová adott suli társasága jár. (Elötte valmi használható fórumon voltunk ,ahová persze nem jött senki aztán ez a "google szar" meg beindult)
Elöször is utáltam mert nem lehetett áttekinteni mindenki új tárggyal írt és végtelen sok fórum téma lett, meg az idézett szövegek stb.Lényeg hogy ezeket a hibákat sikerült orvosolni, és egész pofás lett meg a100mb tár hely meg stb.
Na a gond: Engemet ebbe a csoprtba a freemail es címemmel hívtak meg majd ezzel regisztráltam, és működött. Utána pár hónappal késöbb regisztráltam én hülye gmail es fiokot. Mondván egy gigás tárhely (akkor még afreemail nem volt ilyen): Na most ezután betudtam lépni a csoportba freemail es címemmel, de belírni nem tudtam .Azért nem mert a gmailes fiokomra kaptam egy ilyen üzenett: "Nincs joga üzenetet küldeni a(z) pszfk-tav2006 csoportra. Lehet hogy csatlakoznia kell a csoporthoz mielőtt üzenetet tud küldeni rá, vagy a csoportra egyáltalán nem lehet küldeni."Lényeg hogy a freemail es és agmail es címemem között valami szívroham áll fel.
1)Na kérdésem, hol lehet azt "gmail" csak az email címet törölni?
2)Van egy másik megoldás ami lehet hogy bejönne. Én kértem hogy a csoprtok üzeneteit küldje el a freeemail címemre: NA ha ezt az opciót valahogy meg lehetne szüntetni? sehol nem találom. A sugójától meg agybajt kapok már.

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- EAFC 26
- A NetEase kiszállhat a Gang of Dragon mögül
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Autós topik
- Crimson Desert - Íme a végleges gépigény
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 - 85% Akku - 128GB - Független - Hibátlan
- HONOR Magic8 Lite 5G 512GB + CHOICE Cubuds - Gyári Bontatlan, 2028-ig garanciális
- HONOR Magic8 Pro 5G 12/512GB (Black) - Új, Kártyafüggetlen, 2029-ig garanciális
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo Thinkpad L450, 14" HD, i3-5005U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex 390 MT,i3-2130,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest