Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Új hozzászólás Aktív témák
-
TAKÍÍ
tag
Na most emberek gondom van a googlel. NA az egész ott kezdődött hogy létrehoztunk egy csoportot a google ön ahová adott suli társasága jár. (Elötte valmi használható fórumon voltunk ,ahová persze nem jött senki aztán ez a "google szar" meg beindult)
Elöször is utáltam mert nem lehetett áttekinteni mindenki új tárggyal írt és végtelen sok fórum téma lett, meg az idézett szövegek stb.Lényeg hogy ezeket a hibákat sikerült orvosolni, és egész pofás lett meg a100mb tár hely meg stb.
Na a gond: Engemet ebbe a csoprtba a freemail es címemmel hívtak meg majd ezzel regisztráltam, és működött. Utána pár hónappal késöbb regisztráltam én hülye gmail es fiokot. Mondván egy gigás tárhely (akkor még afreemail nem volt ilyen): Na most ezután betudtam lépni a csoportba freemail es címemmel, de belírni nem tudtam .Azért nem mert a gmailes fiokomra kaptam egy ilyen üzenett: "Nincs joga üzenetet küldeni a(z) pszfk-tav2006 csoportra. Lehet hogy csatlakoznia kell a csoporthoz mielőtt üzenetet tud küldeni rá, vagy a csoportra egyáltalán nem lehet küldeni."Lényeg hogy a freemail es és agmail es címemem között valami szívroham áll fel.
1)Na kérdésem, hol lehet azt "gmail" csak az email címet törölni?
2)Van egy másik megoldás ami lehet hogy bejönne. Én kértem hogy a csoprtok üzeneteit küldje el a freeemail címemre: NA ha ezt az opciót valahogy meg lehetne szüntetni? sehol nem találom. A sugójától meg agybajt kapok már.

Új hozzászólás Aktív témák
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- További aktív témák...
- Jó állapotú Playstation 2 SLIM SCPH-70005 csomag eladó!
- Emc CX4-4PDAE STORAGE- adattároló - 15X 3TB - Több db van
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest