Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Kapcsolódó linkek:
• Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt nem tudjátok van lehetőség automatizálásra pl hogy X időben néma módba alljon, majd 1 óra elteltével vissza?
Samunal meg iPhonenal ezt tök jól meg lehet oldani... -
winbox
senior tag
Üdv itt! Nekem legjobb Pixel telefonom, imádom. Eddig mindegyiknél volt minimális valami, ami nem volt jó, de a 8 Prot minden szempontból tökéletes, a Tensor G3 is szépen muzsikál végre benne
Beállítások/rendszer/navigáció módja/fogaskerék ikon és ott lesz a karikázza be opció. Ha nincs ott, a fiókodra még nem ment ki a frissítés, az is lehet.
-
Én is beléptem a klubba egy pixel 8 proval. 15 pro maxot váltott.
Első kérdésem: hogyan kell előhozni a circle to search opciót? Ha hosszan nyomom a home vonalat semmi nem történik.
-
Köszi all! Lényegesen jobb
-
Nagyon klassz telefon. Egy dolog van ami viszont eleg karesz az ujlenyomat olvaso az valami baromi szarul mukodik pedig mar nem egyszer hozza adtam mind a 4 lehetőséggel az ujjamat
-
Technoman
őstag
1. Én nem tudok olyan országról, ahol a jelenlegi guglis telefonok, csak egy vonalát árusítanák. Reménykedem, hogy ez nem fog megváltozni és a jelenlegi 8-as és a 9-es széria is meglátogatja majd hivatalosan, kishazánkat. Természetesen, mindezt annak függvényében kell JELENLEG kezelni, hogy a világ- és a szaksajtó, a fenti cikkben betett kép után, vont le -reményeim szerint, nem elhamarkodott- következtetést.
Kell a Samu/Apple-nak is már egy egészséges konkurencia (főleg fotó terén), mert mióta a Huawei-t kigolyózták, hogy kémkedik (hahaha pont az USA!), szvsz kicsit megállt az innováció.2. Most főleg, csak a 100e vagy azalatti mobilok pörögnek, no meg az iPhone (hitelre!)
Mindent elmond a tegnapi Index cikk is. Már a Media is beállt a sorba (pár hete a Yettelről cikkeztek) Az embereknek -még a fiataloknak sincs- pénzük, új, drága mobilt venni, de kint is ez a helyzet, ezerrel pörög ott is, a használt mobilok piaca. -
adbappcontrol-al egész jól ki lehet takarítani a Samsungot és utána már elég jó kis rendszer, a Goodlock kiegészítő használatával durván lehet rajta még okositani!
Tök jók a Pixelek, csak kicsit buták szerintem, mondom ezt Pixel 7 tulajként!
Az adbappcontrol-al a Xiaomi miui is kitakarítható és így már egészen használható, bár pont a legidegesítőbb részét, a Biztonság appot nem lehet törölni, mert akkor összeomlik a rendszer! -
Vikooo
addikt
Mi történt a Pixel 8 forgalmazásával (Alza, Aqua stb) vagy 600k -ért adják a Pro -t vagy használtan érhető el csak (sima és pro is)?!
-
BoB
veterán
válasz
zolipapa 66 #380 üzenetére
Mind2 használt ahogy nézem, gondolom a drágább jobb állapotban van.?
-
novinyul
veterán
válasz
zolipapa 66 #380 üzenetére
Hálózat már probléma mentes(mondjuk a Voda hálózata nem a legjobb) Az ár meg gondolom a fogyás alapján lett belőve, fekete jobban megy. Amúgy meg tokban nem akkora érvágás a fehér
-
zolipapa 66
kezdő
Sziasztok
Angyalok egy pixel pron
Néztem az alzán de miért ilyen nagy árban a különbség a fehér és a fekete között? A fehér több mint 100 ezerrel olcsóbb.....és vodás vagyok, ez mennyire macera ma?
Köszi a válaszokat előre is. -
Sziasztok
A video optimalizálását be lehet valahogy állítani hogy megjegyezze a kamera alkalmazás?
Ha kilépek a kamera alkalmazásból majd újra vissza és videózni szeretnék vissza áll az alap beállítására. -
K82
őstag
Lehet pont akkor váltott Vodára amikor még nem élt a VoLTE támogatás - a Telekomnál alapból megvolt ez így ott nem is nagyon volt panasz hívásokra.
Kettő P7 van nálunk vodás flottában (amit már évek óta használok), ha volt is hálózati probléma az ritka volt a környékünkön és nem gyakoribb mint más telefonnal. -
Nem tudom ezt hova tenni, en vodas vagyok, 2 evente valtogatott olcso telefonokkal, mindennel jo. De legalabbis biztosan nem csinal olyat, hogy hivas kozben elkussolt. Par honapos sztori, jottek hozzam egy tarsasert, felhivnak, fel mondatot hallottam utana nagy csond. Kerdeztem, hogy csak nem pixel? De (meg nem mondom mar, hogy 6 vagy 7). Es telekomrol valtott, ott hibatlan volt, csak utana apuka mindenkit atvitt flottaba vodahoz. Nagyon gyakran csinalja vodaval a telo az ur szerint, es en pont ezt akarom elkerulni, hulyet kapnek tole.
-
winbox
senior tag
Más telefonnal is sz*r a voda ne izgulj. Két db iPhone 15 Plus a családban, 1 samu s23 és egy exynos-os S22 és szakadoznak, stb, mindegy hol vagy, meglepő, de az iPhoneokkal a legsz*rabb. Feleségemé az egyik, nap mint nap tapasztalom. Nekem a 8 Pro-val tökéletes Yettelel és a céges Telekom simmel is...
-
winbox
senior tag
Ennyiért tökéletes hozzá, viszont nem szabad elfelejteni, hogy a 8 27W-ot, a 8 Pro pedig 30W-ot is fel tud venni már töltés közben, ha számít a gyorsaság (arra a nagyon kevés időre is, amíg eléri töltés közben). Nekem anno az S23 Ultrához vett Samu 45W-os PPS töltőm van, a 8 Pro-t szépen tölti, de csak, ha gyorsan kell bele a % akkor töltöm vele.
-
M.Eriksen
tag
Sziasztok, valakinek van hosszabb távú tapasztalata a gyári szilikon tokkal? Én három hete használom, elég hamar olajos érzete lesz összehasonlítva korábbi szilikon tokkal, amiket használtam ezért lennék kíváncsi hosszabb távú tapasztalatokra. Alapvetően tetszik, kellemes tapintású és nagyon jól illeszkedik és könnyű le-fel helyezni a telefonra.
-
psypunk
csendes tag
Nagya21, K82, köszönöm az infókat, tanácsokat, mindkettőt megfogadtam 10/10
-
K82
őstag
Illik ilyenkor újra felvenni az ujjlenyomatokat, nálam ugyanez a Spigen üveg nem változtatott az érzékenységen. Apró trükk ennél az optikai megoldásnál h egy ujjat felviszel totál sötétben és világosban is; ha nem is lesz 100%-os, nagyságrenddel fog javulni a felismerés.
-
psypunk
csendes tag
Próbáltam én is vagy 5-6 félét P8-ra, most Spigen AlignMaster Glas.tr van rajta egy hónapja, ez tökéletes. Amikor felraktam, a telefon két szélén pár tized mm-t elállt. Utálom, ha csak egy picit is eláll, posszem van alatta, nem tökéletes...rigolyás vagyok, ez van. Úgy voltam vele, feladom, reggel leszedem a francba, majd rakatok rá valami folyékony akármit vagy hydrogél valamit, de reggere gyakorlatilag teljesen "rágyogyult" a kijelzőre. Azóta is hibátlan, bár az újlenyomat olvasó azóta nem túl acélos, 10-ből 3x, ha tudom használni.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
tsanya7575 #353 üzenetére
Nem érzékelek semmi ilyet.
OIS meg minden telefonban zörög. -
T. I.
senior tag
válasz
tsanya7575 #355 üzenetére
Készülj fel rá, hogy a kamera meg "zörög". Azaz kikapcsolt kameránál zörgő hangot ad ki a teló, mozgatásánál, rázásnál.
-
BossBoss
őstag
válasz
Nekem a sima 7-es is ilyen volt. Eleinte zavart engem is. Anno azt olvastam, hogy mind ilyen, de akkor az újak sem változtak.
-
winbox
senior tag
válasz
tsanya7575 #355 üzenetére
Nekem is üvegfólia van rajta, így semmi baja, igaz, felrakás előtt nem is néztem mrg...
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Üvegfóliát raktam rá, én úgy nem tapasztaltam annó.
-
Nagya21
addikt
válasz
Hali!
Moshogy mondod.....
Nemfigyeltem, mert nem érdekel, teszi a dolgát.......
És téged ez zavar????
Engem az zavarna, ha nem érzékelne.....
Üdv Nagya -
tsanya7575
újonc
Sziasztok!
Most vettem egy Pixel 8 Pro-t, de nagyon furcsa, "üreges" hangja van a kijelzőnek érintésre, ami nagyon zavaró, olyan mintha domború lenne a kijelző és minden érintéssel helyre nyomnám.
Eddig még nem hallottam senkitől erről, viszont most, hogy rákerestem célirányosan erre, megtaláltam a "hollow sound from screen" problémát, ami elvileg minden Pro készülék gondja a 6 óta.
Tényleg minden készülék szenved ettől a problémától?
Gondolkodom, hogy cserére visszaküldöm, de ha ez általános tulajdonság, akkor hiába. -
Sontir Fel
őstag
Ha már... Igaz, tegnap szedte le a képeket
Valamiért beragadt pár giga a Skyshowtime appba, nem értem mi lehet a gond, nincs semmi letöltve. -
TaylorPro
addikt
Akkor én vagyok az ellenpélda. Vodával minden oké nálam és a családban is. Az igaz hogy én keveset telefonálok, asszony sokat de nála is oké. Borsod-Hajdúbihar. De amikor járjuk az országot akkor sincs gond.
-
Technoman
őstag
Jut eszembe, azt megtudjátok mondani, hogy GB-ban mennyit vesz el a rendszer egy új 128GB-os verziónál? Mennyivel gazdálkodhatok, ha az álltalános appokat felteszem és frissítem azokat? (kell-e nekem a 256GB-os verzió?)
thx -
Nagya21
addikt
Hali!
One+7pro, Oppo Find x2pro, majd Xiaomi 12T, ezeken ilyen hiba nem volt......nah mindegy újraindítás óta nem jelentkezett a hiba.
Üdv Nagya -
Á, már azelőtt is a vodások generálták a pixel topikok harmadát.
De más telókon is ilyen a voda.Yettellel nekem jók a pixelek.
-
winbox
senior tag
Sajnos a Vodafone és a Pixel nem jó barátok, nagyon sokan panaszkodnak rá! De egyértelműen a hálózat sz*r, nekem a Pixel 8 Pro saját Yettel és céges Telekom is tökéletes. Feleségemnek iPhone 15 Plus + Vodafone kombó van és ugyanúgy hulladék, megszakadó hívások, rossz hang stb... Rokonságba van még egy iPhone 15 + Voda és tudom róla, hogy ugyanúgy gatya...
-
Nagya21
addikt
HAli!
Naszóva hogyasszongya!!!
A teló jó.
De a héten olyat produkált 2x 1 nap alatt, hogy hívás közben egyszercsak nem hallottak, majd pár másodperc után meg igen.
Lehet hálózat hiba is (vodkafon), lehet teló is, nem tudom, újraindítottam, azóta nem jelentkezett a hiba.
Üdv Nagya -
-
gilfoyle
őstag
Venni, vagy nem venni?
Mindennapi használatra, semmi erőforrásigényes játék.
A kommentek alapján úgy olvasom komolyabb baja nincs, nincsenek hívásproblémák, van 5G (Telekom). E-sim működik.
Az akksi olyan amilyen, de egy nap stabilan megvan.
Mi olyan komolyabb probléma van, ami elkerülhette a figyelmemet?
Jelenleg Fold 5 van, előtte 23U meg a Samu vonal csúcstelói, ezekhez képest van bármi ami gondot jelenthet? Tudom, a proci, de az sztem nem lesz gond, illetve toll nélkül is elvagyok.
Mostanában egész jó áron van a Btelnél, gari intézés a Google felé nem gond. -
Gabes13
tag
.
-
Anno nokiákat és sonykat vettem, ezen boltoknem voltak hivatalos partnerek, de mindig élt az itthoni szervizeknél a gari.
Samsungot passzolom, sajomit is; volt ugyan, de nem tudtam lekövetni a garis meg hivatalos vonalat.
Pixelnél meg nincs szürke meg fehér import - mind gyártói garis, és valószínűleg minden bolt (amíg működik egy sufni gsm) oda küldi gariban.
tomboy0013: Minden pixel topikban oldalanként 5x le van írva hogy van gari, nem siklottam el a kérdés felett, csak ignoráltam.
Alza ugyan eredendően korrekt, bár szívtam meg velük, mert hiába voltak és vannak itthoni hivatalos partnerként megjelölve, az Instinct2-őt cseh importőrtől hozták. Direkt rákérdeztem vásárlás előtt, nem tudtak válaszolni rá. Vihettem vissza Bp-re emiatt, de így is csak leadni tudtam, és reménykedni hogy legalább simán visszafizetik. Itt sincs kolbászból a kerítés, nem feszültek meg a dolgozók azért itt sem. -
Technoman
őstag
Sajnos az az igazság, hogy a Samsungnál sem tudnak (mindig) értelmes, egyértelmű választ adni. Mint soka más ember én is teló vásárlás előtt állok. Szóba jött részemről a cég S23 Ultrája. Meg is kérdeztem 2 napja a Samsunk Mo-t, hogy akkor ki is számít ma hivatalos partnernek. Erre ezt a választ kaptam:
Tehát az eMag nincs rajta, de rajta van a Tesco (életembe még nem láttam ott 100k-nál drágább telót kitéve)Viszont a hivatalos márkaszervizben (WestEnd) meg azt mondta nekem a szervizes srác, hogy az eMag-nál vásárolt mobilt javítják.
Most akkor hol az igazság?
JA és hogy még jobban megkavarjam a sz@rt a fenti márkánál, Az oldalon fent van az eMag mellett az Aqua is -
tomboy0013
veterán
Akkor idézem amit a kolléga kérdezett, mert úgy látom a lényeg mellett szépen elsikkottál.
"Kérdésem lenne hogy sufni gsm-es vásárlás esetén..."
Szóval nem, nem minden GSM adócsaló, de a "sufni GSM" kifejezést a legolcsóbbakra szoktuk alkalmazni, ami jó eséllyel az.
Kérlek nézd meg mihez szólsz hozzá mielőtt a témába vágó hozzászólásomat hülyeségnek tiulálod. Köszönöm. -
Nézzük meg pl a Samsung-ot:
Hivatalos Samsung viszonteladó az MM, Euronics, eMag, Notebook, FirstPhone, Aqua, SES store.
Ami egyéb, az nem a magyar Samsungtól származik, emiatt nem is lehet itthon gariban javítattni, tehát szürkeimportos!
Szóval lehet, hogy 15 éves a bolt, de ettől még szürke importos a cucc (vagy egy része)! -
válasz
tomboy0013 #328 üzenetére
Minden GSM bolt adócsaló bűnöző banda? A 10+ éve működők?!
Ahonnan 15+éve veszek telefonokat, onnan ne vegyek semmit?!
És aminek itthoni szervize van azt is csak Alzától szabad venni?!Jó reggelt; ne írkáljatok már hülyeségeket...
-
tomboy0013
veterán
Mivan ha nem lesz aki kiküldje? Láttunk már rá nem egy példát. Azt meg félve merem leírni, hogy legalább ezen a fórumon ne az adócsaló bünözők támogatására bíztassunk már másokat, van elég az országban így is.
Az Alza nálam sokszor bizonyított már a korrektségével, bár őszintén szólva jól esne ha fizetne is azért mert ajánlom őketMeg amúgy nálunk nagyon mozog a Pixelek ára és ki lehet fogni felbontott termékeket is kedvező áron, normális garanciával. Hol van másik ilyen cég itthon?
Plusz egy nekem: Vállalkozóként vásárolva is kapok garanciát a termékekre és van 14 napos elállás is. Ilyen nemhogy GSM-ben, de egy Média Markt-ban sincs igy.Obyboy: A poén, hogy ezt sosem tudhatod, van akinek nincs szüksége a nyugalomra etéren, de mivel külön rákérdezett a garanciára így nyilván neki szüksége van rá.
-
Megint nem bírom ki... Mert ha egy 10+ éves gsm boltból veszem, és ők küldik ki?!
Vagy csak nekem nem fizet az alza a topikban? -
winbox
senior tag
válasz
tomboy0013 #321 üzenetére
Így van. Mailbox.de, de ha nem akar szenvedni akkor ahogy írtad, alza.
-
M.Eriksen
tag
válasz
tomboy0013 #323 üzenetére
Ezzel teljesen egyetértek
-
M.Eriksen
tag
válasz
tomboy0013 #321 üzenetére
Nyilván ha van Ausztriában vagy Németországban ismerős, aki szintén lehet közvetítő, akkor egy fokkal tudja könnyíteni a dolgokat.
-
tomboy0013
veterán
Azért azt ne felejtsd el hozzá tenni, hogy Magyarországról direktben nem tudja kiküldeni a Google-nek ha gond van, kell egy közvetítő cég. Jóval körülményesebb a dolog mint egy sima csomagfeladás.
nehezipariME:
Én inkább javasolnék egy bontott vagy újszerű terméket az Alzáról. Akkor ők intézik a dolgot a gyártóval és az Alza korrekt cég. -
winbox
senior tag
válasz
nehezipariME #319 üzenetére
Igen, meg. 2 év a garancia, itt tudod ellenőrizni: [link]
-
nehezipariME
csendes tag
Sziasztok,
Kérdésem lenne hogy sufni gsm-es vásárlás esetén a garanciális ügyintézést ha szükséges, én meg tudom oldani a gyártóval? Ebben az esetben mennyi a garancia ideje?
Köszönöm szépen. -
K82
őstag
-
Petyb00
aktív tag
Esetleg valaki tudja? Hol lehet hibát bejelenteni a pixelhez (androidhoz)?
-
M.Eriksen
tag
Köszönöm a megosztott tapasztalatokat,tanácsokat. Majd nézek egy skint
más téma: valaki tapasztalt már olyat,hogy az iCloud mail a Gmailbe integrálva, egészen addig küld ismétlelt értesítéseket érkezett e-mailekről ( annak ellenére,hogy olvasottá teszem vagy törlöm a Gmailben) , amíg iPhoneon a mail alkalmazásban nem teszem olvasottá vagy törlöm? Nem igazán találok infót erről, hogy lehetne ezt elkerülni.
-
ghiottone
nagyúr
+1
Moto Z Play óta minden telómra rakok a hátlapra skint, mert eléggé meg tudja "enni" a beszorult kosz, por, stb. Használt 7-esek most voltak nálam 1-2, amin meglepődtem, hogy - amúgy a korrekt Spigen - tok alatt hogy is néz ki a hátlapi üveg, ha nem takarítják ki 1-2 hetente. -
M.Eriksen
tag
Sziasztok, lehet elsiklottam az információ felett, de tudnátok abban segíteni, hogy van valamilyen fólia, amivel lehetne védeni a kamera körüli fényes felületet? Eddig én csak egy spigen kameralencse védőt találtam, de nem a lencsékre tennék védelmet, hanem a kamera “sávra”.
-
-
Petyb00
aktív tag
Kijelzőre kinek milyen üveg vált be?
Vagy mit ajánlanátok?
Tok+üveg kombó is jöhet. Akár privátba is. -
Sontir Fel
őstag
válasz
M.Eriksen #300 üzenetére
+1, a fotózás miatt vettem és nekem elég a 128as. Ha fogy a hely, akkor rendet rakok. Amúgy talán 15 giga van a gmail fiókomhoz és 1 Terra a onedeiveon. Úgy emlékszem ott lehet családi csomagot venni, az 5x1tb, talán valami évi 35 ezer forint... Érdemes lehet tagokat toborozni
-
A kérdés az volt hogy az alza a sok/tizenéves magyar gsm bolttól miért jobb? Ugye nem csak eldobós gsm boltok léteznek.
Az rétegdolog, hogy saját magam jobban szeretem intézni.De nem akarok ezek többet offolni.
M.Eriksen: 128as, sokat fotózok, 47Gb szabad helyem van(az elmúlt évek került, videót áthozva). Ami nem olyan lett, törlöm. Nekem nem érné meg a felárat, hogy 160Gb szabad helyem legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest