- weiss: Filmzene hasonlóság
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-08-11 17:42 Téma összefoglaló
Kapcsolódó linkek:
• Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
A sim kártya cserét se hagyd ki. Ha öreg, akkor lehet pl. hogy nem tud felmenni 5gre.
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
Üvegfóliát raktam rá, én úgy nem tapasztaltam annó.
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
Gstore esetén is van egy "adószámla" a saját fiókos rendeléseknél, csak azt a pay.google.com-on keresztül a tevékenységek alatt lehet letölteni. Azon rajta van, ha nem teljes összegben lett megvásárolva.
Mondjuk értem mire gondolsz, mert azt nem lehet látni ha a sufnigsm így adná. Amúgy halvány lila gőzöm sincs hogy tudnak ennyire a hivatalos német árak alá menni. Gstorenál van egy mennyiségi kedvezmény, de az se adja így ki.
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
minden esetben? vagy csak bizonyos programmal, hangfájl lejátszásakor?
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
Nekem párszor azért tévesztett.
8 Pro már jobb. Érezhető azért, hogy csiszolnak a szenzorokon évről-évre. -
ghiottone
nagyúr
Pedig a korábbi 6-os, 7-esekhez képest már alapból is jobban muzsikál az üvegfóliákkal.
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
Decemberi stabil rom a nem bétán is mehozta az 5G-t a 7/8-as szériára.
Nekem az alacsony pwm nem tetszik benne. Kipróbáltam, hátha müködik egyfajta alap szoftveres dc dimming, de nem igazán bírja a szemem a kijelzőt, ami kár, mert a sima 8-as is alacsony értékű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Diablo IV
- Nintendo Switch 2
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 04.25
- Dell OptiPlex 9020 MT LGA1150 félkonfiguráció
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
így igaz.
8 Pro már jobb. Érezhető azért, hogy csiszolnak a szenzorokon évről-évre.