Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- 
			  LOGOUT  
Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

Vénmarha lelkes újonc Én most vettem, de megbántam. A kijelzőjének nincs baja, de telefonálásra nekem nem vált be. A régi pixel 4a 4g telefonom kijelzője betört, elégedett voltam vele, gondoltam veszek egy újabbat. Meg is vettem, egy 8-ast, azután megcsináltattam a réginek a kijelzőjét is (70ezerbe fájt), mondván jó lesz tartaléknak. Úgy néz ki, hogy a 8-as lesz a tartalék, mert ahol kicsit gyengébb a hálózat, ott nem tudok vele beszélni, (sajnos a lakásom és a munkahelyem pont ilyen hely) akadozik, szakadozik, a régi 4a pedig tökéletesen működik mindkét helyen. Szóval 260-ért van egy korlátozottan használható tartalék telefonom. Fel tudnék robbanni az örömtől  Van esetleg valakinek tapasztalata ilyen hibával kapcsolatban, vagy ez nem is hiba, hanem ezek ilyenek? Van esetleg valakinek tapasztalata ilyen hibával kapcsolatban, vagy ez nem is hiba, hanem ezek ilyenek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Van esetleg valakinek tapasztalata ilyen hibával kapcsolatban, vagy ez nem is hiba, hanem ezek ilyenek?
 Van esetleg valakinek tapasztalata ilyen hibával kapcsolatban, vagy ez nem is hiba, hanem ezek ilyenek? 

Csepy
 Csepy