Hirdetés
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagytalpu
csendes tag
válasz
gretzky77 #6771 üzenetére
Egészen pontosan 5 napja vettem.
Első bekapcsolás után tesztelgettem, felraktam minden elérhető frissítést.
Kicsit játszottam a beállításokkal (nem akartam elhinni hogy ilyen gyorsan merül...).Gyári visszaállítás, felköltöztem rá.
Megint beállítások, napi használat (kamera bitang jó, de néha döccent a rendszer leginkább chrome alatt), nem igazán éreztem pörgősnek ezért minden lehetőt elállítgattam.Egyszerűbbnek tűnt nulláról indulni, megint visszaállítás, felköltözés.
Ekkor próbáltam a Netflixet és megnyúlt az arcom.Visszaállítás, csak Netflix telepítés, beállítgatások próbálgatása.
Aztán újra felköltözés.Itt tartok most.
Amúgy ez az első telefonom aminél használat közben látom hogy szépen akkurátusan csökken az akku... Beszereztem egy vezeték nélküli töltőt gondoltam napközben majd azon tartom, de szombaton tervezek egy külföldi utat, kicsit aggódok hogy bírja majd egész nap töltés nélkül.
Ja, és rengeteg időm elment azzal hogy megjelenjenek az értesítések, ne csak pittyenjen a telefon. Aztán azzal is hogy az AOD mellett is legyenek értesítések.
Most ott tartok hogy a Viber felébreszti a kijelzőt (ez a jó), de minden más értesítés csak az AOD képernyőjén jelenik meg (ez kevésbé jó mert a sötét mód alkalmazása miatt szinte olvashatatlan).
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Futás, futópályák
- Vicces képek
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3703, 100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest