Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
winbox
senior tag
válasz
szkorhetz #607 üzenetére
Én is S23 Ultra után jövök vissza Pixel vonalra, már berendeltem a Pixel 8 Pro-t, alig várom, hogy megérkezzen... Nekem előtte se volt az Exynossal bajom, az én felhasználásomhoz tökéletes volt, Yettellel hívások is mentek tökéeltesen. Az S23U nem rossz telefon, de egyszerűen képtelenség vele point n' shoot képeket lőni vele, nem vagyok nagy fotós, de nem is akarom a kamerát állogatni, ha valamit meg akarok örökíteni vele. Hulladék az összes kép szinte, amit lőttem vele 2 hónap alatt a két kicsi gyerkőcről. Ez nagyon zavart, a OneUI-val nem volt bajom. Szóval már várom a P8P-t
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest