Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
veterán
Melyik teremben gyúrnak?

-
Szivi.

Mondjuk én is rákerestem az általad említett oldalon, aztán hogy én sem láttam ott semmit, jöhetett a Google, hátha valaki írt ezzel kapcsolatban hírt, majd így dobta fel a saját aloldalukat is. Gondoltam, ha már több Corsair-es oldal jön fel a keresésre, akkor ránézek, hátha ..... és ott volt.
Aztán hogy miért nem tudják rendesen leírni a főbb adatokat a termék oldalán, azt passzolom. (Lehet, náluk a méret nem lényeg
- pedig még írják is, hogy mivel oldalt vannak a csatlakozók, így 30 cm hely kell a kábeleknek az oldalfaltól. De mondjuk ezt 90 fokos csatlakozókkal is le lehetett volna redukálni. Hamár oldalsó kivezetés...) Tippjeim lennének, de egy ilyen neves cégnek azért illene erre is figyelnie. -
"Szeretnénk hinni, hogy nem csak mi vagyunk vakok, mindenesetre a termékek pontos fizikai méreteit nem leltük meg a hivatalos honlapon, de az kétségtelen, hogy a "dobozkák" hosszabbak 150 mm-nél."
Ott én sem leltem meg, de van egy aloldaluk, ahol elérhetők ezek az infók is: itt.
Innen idézve: 86*150*180 a kisebb, a másik kettő pedig 86*150*200-as.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gyúrósok ide!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kutya topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Foxpost
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest