Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Marc Levoy távozása most már komolyan látszik."
Neki a nagy dobása a HDR+ volt, a következő 6 év már az ő irányítása alatt is arról szólt, hogy alapvetően nem változott a képalkotás, csak reszelgették és új funkciókkal bővítették, nagyjából ahogy most is.
Ezt, hogy generációk óta nincs komoly előrelépés és videóban jobb az iPhone, el lehetett volna mondani 2019-ben is ugyanúgy.Szerintem ha nem tudnánk, akkor a képek alapján senki meg nem mondaná, hogy mikor hagyta ott a Google-t (vagy hogy elhagyta-e egyáltalán). De abban biztos vagyok, hogy nem pont a 4-es lenne úgy emlegetve, mint a széria csúcspontja, ami után rossz irányba fordultak a fotós dolgok.
-
gulb
őstag
Eros kijelentes,hogy elfaradt... P7p es p8p is fotok teren teljesen hozza a nagyratartott ajfon szintent. ( Dxomark alapjan). Hasonlitgatos videok pedig szinte mind vagy a vagy b iranyba huznak mert az az erdeke annak aki kesziti. Szerintem mai mindennapos hasznalatnal mar egyik se jobb a masiknal - aki meg profi fotozasi kepessegekben hasonlitgat az nem is telefont hasznal fotozashoz.-
Nekem pl a p6 ota behozott call screening funkcio identol megspekelve a vonalat tarto funkcioval kb mindent is meger az ajfonnal szemben.
Nem is beszelve a HDR kepek megjelenitese a photos appban.
Amit nagyon sajnalom a 360pano kep keszitesi modot kioltek;( ezert morci vagyok. -
Mire vársz akkor igazából? Ha a szifon képe is jobban tetszik, válts
.
Én nemrég linkeltem, P6a 98%ban jobb/élethűbb eredményt hoz mint az i13Pro. Árban meg inkább a P8am áll hozzá közelebb, ami rohadtul más liga képekben.
Nem tiszta mit hasonlítasz most mihez, shutter lag meg hangszóró nem tudom miben csalódás (P8-é nagyon korrekt, ahogy a kijelző is).I15 képeit nem vizslattam, de nekem impresszionista sokszor, ca helyett glóriávalnkontrasztos részeken, mindezt sok generáción át, tehát ez szerintük feature, nem bug.
-
leslien
nagyúr
iPhone videóban bucira veri a fejét a Pixelnek.
melyiknek nem ?! iPhone mindig is jobb volt ,de most talán a S23 ott van egy picivel mögötte..
nekem is jobban tetszik összeségében a i15 pro fotói ,és nekem csak innettől lesz Pixel...aki S24 szeretne csak Ultra lesz ajánlott mivel csak az jön Snapdragon 8 Gen 3-al...
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- Renault, Dacia topik
- Hobby elektronika
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- OnePlus 12 (512 GB/16 GB RAM)
- Galaxy S25FE 256Gb - pár napot használt, 3 év garancia
- iPhone 16 128GB fekete 1 hónapos! Makulátlan! KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 4-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest