Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"Marc Levoy távozása most már komolyan látszik."
Neki a nagy dobása a HDR+ volt, a következő 6 év már az ő irányítása alatt is arról szólt, hogy alapvetően nem változott a képalkotás, csak reszelgették és új funkciókkal bővítették, nagyjából ahogy most is.
Ezt, hogy generációk óta nincs komoly előrelépés és videóban jobb az iPhone, el lehetett volna mondani 2019-ben is ugyanúgy.Szerintem ha nem tudnánk, akkor a képek alapján senki meg nem mondaná, hogy mikor hagyta ott a Google-t (vagy hogy elhagyta-e egyáltalán). De abban biztos vagyok, hogy nem pont a 4-es lenne úgy emlegetve, mint a széria csúcspontja, ami után rossz irányba fordultak a fotós dolgok.
-
gulb
őstag
Eros kijelentes,hogy elfaradt... P7p es p8p is fotok teren teljesen hozza a nagyratartott ajfon szintent. ( Dxomark alapjan). Hasonlitgatos videok pedig szinte mind vagy a vagy b iranyba huznak mert az az erdeke annak aki kesziti. Szerintem mai mindennapos hasznalatnal mar egyik se jobb a masiknal - aki meg profi fotozasi kepessegekben hasonlitgat az nem is telefont hasznal fotozashoz.-
Nekem pl a p6 ota behozott call screening funkcio identol megspekelve a vonalat tarto funkcioval kb mindent is meger az ajfonnal szemben.
Nem is beszelve a HDR kepek megjelenitese a photos appban.
Amit nagyon sajnalom a 360pano kep keszitesi modot kioltek;( ezert morci vagyok. -
MC Pite
veterán
Mire vársz akkor igazából? Ha a szifon képe is jobban tetszik, válts
.
Én nemrég linkeltem, P6a 98%ban jobb/élethűbb eredményt hoz mint az i13Pro. Árban meg inkább a P8am áll hozzá közelebb, ami rohadtul más liga képekben.
Nem tiszta mit hasonlítasz most mihez, shutter lag meg hangszóró nem tudom miben csalódás (P8-é nagyon korrekt, ahogy a kijelző is).I15 képeit nem vizslattam, de nekem impresszionista sokszor, ca helyett glóriávalnkontrasztos részeken, mindezt sok generáción át, tehát ez szerintük feature, nem bug.
-
leslien
nagyúr
iPhone videóban bucira veri a fejét a Pixelnek.
melyiknek nem ?! iPhone mindig is jobb volt ,de most talán a S23 ott van egy picivel mögötte..
nekem is jobban tetszik összeségében a i15 pro fotói ,és nekem csak innettől lesz Pixel...aki S24 szeretne csak Ultra lesz ajánlott mivel csak az jön Snapdragon 8 Gen 3-al...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- OpenMediaVault
- Samsung kuponkunyeráló
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- HP EliteBook 650 G9 15" Laptop! I5-1245U / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
Csepy