Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• m.zmrzlina

senior tag

Úgy látszik nem értem a működését a Desktop Drive-nak.

Adott két számítógép, és egy Google tárhely. Mindkét gépre fel van telepítve a Desktop Drive, és mindkét gépen megjelenik a google tárhely külön meghajtóként. Ha akár a fájlkezelővel, akár a web-es felületen bármilyen változtatást csinálok (létrehozok új fájlt vagy törlök, esetleg módosítok) az mindkét gépen és webes felületen is látszik. Örülünk, ezt szerettük volna. :K

Amit nem értek: A Desktop Drive-ban ki lehet választani mappákat (pl a C:\-ről) amit folyamatosan szinkronizálni szeretnék a google tárhelyjel. Én kettőt adtam hozzá Az a problémám, hogy ezeknek a tartalma nem jelenik meg a tárhelyen (maga a mappa sem) De ha mégis van mappa a tárhelyen azonos névvel (nálam ez a 3dprint) a tartalma akkor sem azonos a kettőnek. És teszi mindezt úgy, hogy a fájlkezelőben a két kiválasztott mappa zöld pipával szerepel mintha le lenne szinkronizálva.

A kérdésem az, hogy mi értelme van hozzáadni ezeket a könyvtárakat a Drivehoz ha valójában nem szinkronizálódnak, illetve hogy mit csinálok rosszul, hogy nem működik?

Új hozzászólás Aktív témák