- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Segítsetek kérlek, nem találtam megfelelő topicot, de agyvérzés kerülget.
A google fotók-ról van szó. Ma bemegyek gmail levelezésembe, azt közli, elkészült valami képeimből valami animáció, mondom ez mi, rámegyek, erre a telefonomon lévő képekből amik egymás után vannak, animációt csinált, ezt ki kérte? + Ott van alatta millió fénykép, ez meg mit keres itt? Ki kérte ide feltöltse? Ezt most komolyan feltöltötte valami adatbázisába..? Azaz ők is látják vagy más..?? Hát kurvára nem örülök, mert tele van nem pubklikus képekkel! Én aztán rohadtul nem töltöttem fel semmit ebbe a szarba, hogy tudom az összeset törölni onnan, mert semmi értelmeset nem látok, csak beállítások archiválás stb. az összes képet kiakarom jelölni, ami fogalmam sincs hogy került ide, és törölni, nem kell ez az egész! Hogy tudom megtenni?

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós kamerák
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Raspberry Pi
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Update 02.18. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest