Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Feri1977
senior tag
Sziasztok! Segítsetek kérlek, nem találtam megfelelő topicot, de agyvérzés kerülget.
A google fotók-ról van szó. Ma bemegyek gmail levelezésembe, azt közli, elkészült valami képeimből valami animáció, mondom ez mi, rámegyek, erre a telefonomon lévő képekből amik egymás után vannak, animációt csinált, ezt ki kérte? + Ott van alatta millió fénykép, ez meg mit keres itt? Ki kérte ide feltöltse? Ezt most komolyan feltöltötte valami adatbázisába..? Azaz ők is látják vagy más..?? Hát kurvára nem örülök, mert tele van nem pubklikus képekkel! Én aztán rohadtul nem töltöttem fel semmit ebbe a szarba, hogy tudom az összeset törölni onnan, mert semmi értelmeset nem látok, csak beállítások archiválás stb. az összes képet kiakarom jelölni, ami fogalmam sincs hogy került ide, és törölni, nem kell ez az egész! Hogy tudom megtenni?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- Apple Watch Series 9 Cellular 41mm Pink 96% (1év Garancia)
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest